Nieuws

Coach Mickey samen met Deborah op de Walterscup Throwdown

Afgelopen zaterdag stonden coach Mickey samen met zijn vrouw Deborah in de finale van de #walterscupthrowdown.

Vorig jaar werd de walterscupthrowdown door velen als een tegenvaller ervaren. Als je al wat meer bekent bent met de Walterscup Throwdown dan weet je ook dat deze van een kleine throwdown steeds groter is gegroeid. Vorig jaar was deze throwdown ook een groot succes omdat de deelnameveld groot was. De capaciteit van de lokatie ( van grote tennishallen naar eigen box) werd echter overschat. Niemand had overzien dat het zo druk zou zijn. 

Dit jaar kon je bij binnenkomst gelijk ervaren dat er met de ontvangen ‘feedback’ veel is gedaan. Het hele plaatje klopte; ontvangst was prima, extra toiletten, voldoende ruimte om je op te warmen en slechts 1 wod per heat in plaats van 2 wod’s . Dit alleen al bracht veel rust en plenty of room voor atleten en supporters. Ook het eten en drinken was goed geregeld door ‘its a wrap A’dam’.
Team #walterscupthrowdown  👊 goed geregeld. 

Daarnaast wil ik ook mijn bewondering uitspreken voor de boxowner van CrossFit Flames @marchavanglaanenweigel. Het is niet alleen maar voor de dag komen met een goed georganiseerde Throwdown waar veel voorbereiding aan vooraf gaat, maar dit ook nog eens regelen naast het geven van lessen, je box runnen, en…. je eigen trainingen niet verslonzen. Om bij de besten van de wereld te horen moet je er iedere dag wat voor doen. En mocht je het nog niet weten.. zij hoort bij de besten want samen met Marion Valkenburg (CF vlaardingen) gaan zij naar The Games  (het hoogst haalbare podium voor CrossFitters).

Dus Marcha respect. 👊❤🙏 supertrots op jou en 321GO represent the Dutch crossfitters (silvervox 😉)

Maar hoe was het dan voor Deborah en mij?

Het begint met een motorongelukje op maandag.  Heel erg geschrokken natuurlijk en naast wat schaafwondjes een Malletfinger aan overgehouden dat 6 weken in een spalkje moet. Eerst dachten we .. “het is over, geen finale voor ons”.  Maar samen hadden we er zo naar uitgekeken, dus we dachten donderdag.. we gaan het gewoon proberen. Samen met Darcos oefeningen doorgenomen en tot mijn verbazing ging het redelijk. Plannen we eindelijk iets leuks voor onszelf, zou het niet door. Nee, we gaan en kijken wel.We kunnen altijd nog shoppen in Amsterdam als het toch niet gaat. Vrijdag al richting Amsterdam om daar te overnachten en qtime met elkaar hebben om zaterdag te vlammen.  

Missie was om samen geweldige tijd neer te zetten, netjes te bewegen en (#djanganbikinmalu) heelhuids thuis komen. Mission accomplished !!

De wods waren superleuk. C+J complex snatches, synchroon thrusters, pullups, dumbellsbatches, assaultbike etc…We konden alle movements doen, maar  hebben alles met gripkracht moeten opdelen. We waren geen eerste, maar ook geen laatste en zoals onze coach Darcos zei… “als er een schoonheidsprijs was dan hebben jullie die vast en zeker gewonnen”. Leuk idee voor de OhanaThrowdown trouwens ! Daarnaast hele leuke mensen ontmoet en de atleten van @Bartmatheeuwissen CF 7-mountains gesupport die uiteindelijk 2e zijn geworden in hun divisie. 

Kort samengevat… geweldige weekend met mijn vrouw gehad die supergoed Crossfit en lekker fit is maar bovenal een superleuke lieve vrouw is hebben wij op onze (ohana-manier) Impact op de kaart gezet en iedereen uitgenodigd voor de Ohana Throwdown op 9 december en als Masters (lees 40+) deze throwdown weer overleeft. Het middagdutje was nodig 😉

Darcos Tnx. Ale tau.. 

Supertrots dat we op de finale hebben gestaan van de Walterscup Throwdown. Nu weer terug tot de orde van de dag… trainen om algemeen fit te zijn. Om weer motor te kunnen rijden, boodschappentassen te kunnen sjouwen, mee participeren in de lessen.. gewoon zijn… fit zijn…. gelukkig zijn.

#competitionisnotforeveryone #blessedtobeablessing #ohanameansfamily

IMG-20180429-WA0013