Nieuws

Ohana Rookie Day

Onlangs is er bij Impact een ‘Rookie Buddy WOD’ georganiseerd. Deze vond plaats op zaterdag 26 februari. Je kon een vriend(in) meenemen en deze kennis laten maken met onze sportschool d.m.v. samen deze dag een WOD te volgen. Tevens waren er prijzen te winnen en is deze dag gesponsord door restaurant El Toro Negro. Er werd mij gevraagd om deze ochtend/middag te komen fotograferen.

Daar ik ’s ochtends moest werken kwam ik wat later binnen bij Impact. Toen ik kwam aangereden viel het me al op dat er veel auto’s stonden voor een zaterdag-ochtend. Ik parkeer mijn auto en gewapend met camera liep ik naar binnen.

Wat een drukte! Zeker 60 deelnemers en met supporters erbij schat ik dat er zo’n 100 personen aanwezig waren. Jong en oud deden mee en stonden langs de zijlijn aan te moedigen. Ik leg mijn spullen onder de toonbank en probeer me verdekt op te stellen. Omdat het zo druk was ben ik naar boven gelopen waar ik een prima uitzicht had op onze warriors. Omdat (bijna) niemand door had dat ik me boven had ‘verstopt’ kon ik prima foto’s schieten.

De sfeer was top; lachende gezichten, goede muziek, de bemoedigende woorden van alle omstanders, je zou bijna vergeten dat dit een sportschool is.

Deze dag werd begeleid door Mickey die de oefeningen uitlegde en die werden voorgedaan door Santino en Gino, Cathelijn hield de scores bij terwijl zij ondertussen ook meededen aan de WOD deze dag.

Toen de winnaars bekend waren en ik ongeveer 200 foto’s had gemaakt, hield ik het voor gezien (de batterij van mijn camera ook trouwens). Althans, dat was de planning. Er was gevraagd iets lekkers mee te nemen voor na de WOD en daar was ruim gehoor aan gegeven. Onderweg naar de toonbank kreeg ik van Romy nog iets lekkers voorgeschoteld wat ze zelf had gemaakt. (Dat slaat een gezellige eter als ik niet af.) Ik sprak met enkelen die ik al ruime tijd niet meer had gezien wat erg leuk was. Ondertussen was ook John (mijn echtgenoot) gearriveerd en bleef ik (veel) langer dan gepland.

De foto’s staan inmiddels online. Zo kunnen jullie zelf de sfeer een beetje proeven van deze geslaagde ochtend/middag. Maar wil je een keer de sfeer ervaren, dan kun je het beste een keer binnenstappen, een proefles meedraaien of de volgende keer meedoen met een Ohana Rookie Day, je bent van harte welkom! Want ook dat is Impact. Niet alleen keihard trainen maar zeker ook gezelligheid (en eten….).

Tamara

Tamara

Tamara Siegers (41) woont in Breda, is getrouwd met John, moeder van Ephraïm (10) en Noa (7), werkt als uitvaartverzorgster en traint (Krav Maga) sinds maart 2013 bij Impact Sports Academy.