fbpx

CrossFit Kids / Teens

CrossFit Kids van 6 tot en met 12 jaar

CrossFit Teens van 13 tot en met 17 jaar

Wekelijkse lessen CrossFit Kids of Teens

CrossFit voor Kids of Teens in Nieuwendijk

Op locatie Breda worden geen CrossFit lessen voor Kids of Teens aangeboden

Wat is CrossFit voor Kids of Teens?

CrossFit voor Kids of Teens bestaat uit functionele bewegingen vanuit het Olympisch gewichtheffen, gymnastiek, atletiek en conditietrainingen. Iedere training is gevarieerd en toegankelijk. Bij CrossFit Kids en Teens ligt de focus op meer bewegen, zelfvertrouwen opbouwen, teamwork en natuurlijk plezier hebben! Voor de juiste sfeer binnen de lessen starten we met een spelvorm gevolgd door een functionele warming-up. Vervolgens begint een WOD (Workout of the Day) waarbij iedereen op zijn/haar eigen niveau sport. De CrossFit Kids lessen zijn van 6 jaar tot en met 12 jaar en de CrossFit Teens lessen van 13 jaar tot en met 17 jaar.

Benieuwd of het iets is voor jouw zoon of dochter? Elke dinsdag van 16:00 tot 17:00 uur vindt in Nieuwendijk de CrossFit Kids les plaats en de CrossFit Teens op vrijdag van 17.30 tot 18.30 uur.

Een gratis proefles is altijd mogelijk.

Gratis proefles boeken of contact opnemen

The power of positive impact

Matthijs H.
Matthijs H.
31/01/2024
Zowel steven als hendrik zijn geweldige bokstrainers. En er is een hele fijne sfeer bij de sportschool.
Marta Godlewska
Marta Godlewska
27/12/2023
Ik ben lid geweest van verschillende sportscholen, maar dat is de eerste waar ik oprecht zin in heb om naar toe te gaan. Er hangt een leuke sfeer, mensen zijn vriendelijk en behulpzaam en er is totaal geen haantjesgedrag. Het is gewoon leuk om daar te zijn. Voorzieningen ook prima en een ruime aanbod van lessen (daar heb ik nog geen gebruik van gemaakt, maar het ziet er uitnodigend uit, dus ooit vast wel).
Patricio Bird
Patricio Bird
19/12/2023
Been going to this gym for the past 5 years, good variety of lessons, the coaches are really proficient and friendly.
Martijn van Nijnatten
Martijn van Nijnatten
30/11/2023
Het meest kenmerkende aan impact is voor mij dat er hard getraind wordt, maar er wel een geweldige familiaire sfeer hangt waarbij iedereen elkaar wilt helpen beter te worden en er veel persoonlijke aandacht gegeven wordt. Haantjes gedrag is hier niet aanwezig.
Joni_boy2007
Joni_boy2007
29/11/2023
Beste sportschool van breda
Djinastin Ilanga
Djinastin Ilanga
27/11/2023
Goeie gym
WhatsApp locatie Breda