Nieuws

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Impact Hero WOD Cees Haak

augustus 12 @ 12:00 - 14:00 CEST

Gratis

A.s. zondag 12 augustus draaien wij ons eigen CrossFit HERO WOD ter nagedachtenis aan Cees Haak die op veel te vroege leeftijd is komen te overlijden. De WOD zal binnen 90 minuten worden afgerond. Iedereen vanuit Impact mag en kan deelnemen. Deelname is gratis !!

Deze eigen Hero WOD ‘Cees Haak’ herhalen we jaarlijks en a.s. zondag is het dan zover. Misschien heb je Cees nooit gekend maar dat hoeft jou niet te weerhouden om deel te nemen aan deze Hero WOD.

Waar staat de Impact Hero WOD Cees Haak voor?

Met deze Hero WOD willen we stilstaan bij het feit dat gezondheid geen vanzelfsprekendheid is. Geniet er daarom van en doe dit vooral ook samen met familie en vrienden (Ohana means family). Cees heeft ons dit – in de tijd die hij bij ons was – al die tijd voorgedaan. Genieten van je gezondheid en van de dingen die je kan en mag doen. Al weer 2 jaar geleden werd Cees plotseling onwel wakker in de ochtend. Er bleek iets niet goed met hem te zijn. Dezelfde avond nog is Cees van ons heen gegaan. Naast dat we Cees zagen als een goede vriend was hij tevens een van onze eerste Impact crossfitters. Maar helaas ook de eerste Impactwarrior waar wij afscheid van moesten nemen.

Kom dus zondag je gezondheid en het leven vieren en even stil te staan bij dat dit het geen vanzelfsprekendheid is . Met deze Impact Hero WOD gedenken we dus het leven, onze gezondheid en het leven van Cees.

Tot zondag 12 augustus 12.00u.

Ohana means …..nobody gets left behind or forgotten

Ter nagedachtenis aan onze Impact Warrior Cees Haak

Ter nagedachtenis aan onze Impact Warrior Cees Haak

Gegevens

Datum:
augustus 12
Tijd:
12:00 - 14:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Impact Sports Academy
Telefoon:
06 24 24 03 64
E-mail:
info@impactsportsacademy.nl
Website:
https://impactsportsacademy.nl

Locatie

Impact Sports Academy
Liniestraat 23
Breda, 4816 BG Netherlands
+ Google Maps
Telefoon:
06 24 24 03 64
Website:
www.impactsportsacademy.nl