Nieuws

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Pink Ribbon buddy workout

oktober 27 @ 12:30 - 15:00 CEST

Gratis

Oktober = borstkankermaand

Oktober is het borstkankermaand. Helaas kennen we bijna allemaal wel iemand in de familie of kennissen die te maken heeft (gehad) met borstkanker. Voor Rowanda – één van onze Impact leden – kwam dit wel heel dichtbij toen haar moeder in 2014 geconfronteerd werd met deze vreselijke ziekte.
Rowanda: “Gelukkig is mijn moeder een vechter en nu helemaal schoon. In oktober gaat ze een wandeltocht maken van 18 km, samen met mij en mijn zus, om stil te staan bij borstkanker. Die 18 km is voor mij misschien “makkelijk”, maar voor vele die meelopen in oktober een hele uitdaging. De bedoeling is dat deelnemers geld ophalen voor het goede doel, in dit geval Pink Ribbon. Om geld op te halen voor het goede doel heb ik Impact benadert met de vraag of ik een event mocht organiseren”.

Het Pink Ribbon event @ Impact

Samen met Santino – één van onze trainers – heeft Rowanda het volgende event bedacht:
  1. Een voor iedereen toegankelijke buddy workout op zaterdag 27 oktober in de middag van 12.30 tot 15.00 uur. 
  2. Koffie/thee en taarten/cake die ik en mijn moeder bakken worden verkocht tegen 1 euro voor koffie/thee en 1,50 euro voor een stukje gebak. Dit geld gaat rechtstreeks naar het goede doel.
  3. Daarnaast zal een collectebus op de balie neergezet worden waarin iedereen (deelnemers en toeschouwers) eventueel een vrijwillige bijdrage kan stoppen.
  4. De workout is voor iedereen toegankelijk: Strikefitters, Combat Brothers, trainers, boksers, CrossFitters etc. en is een buddy workout. Iedereen kan en mag meedoen. 
De workout zal oefeningen bevatten waaraan iedereen deel kan nemen. Denk je het fitste buddy team van Impact te zijn meld je dan aan voor dit evenement waarvan de opbrengst naar het goede doel (Pink Ribbon) gaat. Aanmelden kan door je op te geven via onderstaand formulier.

Aanmeldformulier Pink Ribbon event 27 okt

  • Onderstaand kun je je eigen naam invoeren en die van je buddy. Weet je een teamnaam, dan kun je die ook invoeren. Mocht je nog geen buddy hebben en toch al wel mee willen doen, dan geef je alleen je eigen naam op. Op de event dag zelf zorgen we er dan voor dat iedereen een buddy heeft.
  • Hoeft alleen ingevuld te worden als je dus al een buddy hebt (de buddy hoeft zich dan niet zelf ook apart in te schrijven !!)
  • Indien je geen lid bent van Impact Sports Academy vragen we je om je emailadres in te vullen zodat we je - indien nodig - kunnen bereiken. We zullen je emailadres niet gebruiken voor promotionele activiteiten !!
Meer informatie over Pink Ribbon kun je vinden op de volgende website: https://www.pinkribbon.nl
Pink Ribbon event @ Impact Sports Academy te Breda op zaterdag 27 oktober 2018

Gegevens

Datum:
oktober 27
Tijd:
12:30 - 15:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, , , , , , , , , ,

Organisator

Impact Sports Academy
Telefoon:
06 24 24 03 64
E-mail:
info@impactsportsacademy.nl
Website:
https://impactsportsacademy.nl

Locatie

Impact Sports Academy
Liniestraat 23
Breda, 4816 BG Netherlands
+ Google Maps
Telefoon:
06 24 24 03 64
Website:
www.impactsportsacademy.nl