Food corner

Impact Food Corner.

In samenwerking met FastFoody

We ervaren allemaal druk. Werk, sociale verplichtingen, sporten, rusten …. en dat allemaal in 24 uur. Dan is het soms wel makkelijk als je ook niet nog eens je lunch of avondeten hoeft te bereiden. In samenwerking met FastFoody biedt Impact je de mogelijkheid van heerlijke én gezonde kant-en-klare maaltijden die je alleen maar hoeft op te warmen. Bestellen en betalen kan via de website van Fast Foody en ophalen kan vervolgens in onze sportschool.Als je toch komt om te trainen, dan kun je net zo goed je maaltijd meenemen. Daarnaast zorgen wij er voor dat we een aantal maaltijden op voorraad hebben liggen. Maar op is op; dus vooraf bestellen heeft de voorkeur.

Kijk op de website van FastFoody welke maaltijden er zijn.

Hoe werkt het ?

1. Jij bestelt

Wil je altijd een lekker gezonde maaltijd bij de hand hebben? Dat kan! Kies zelf via de website van FastFoody welke maaltijden jij ‘t lekkerst vindt. FastFoody heeft de keuze uit verschillende vlees, kip, vega(n) en vis-gerechten. Calorieën en macro’s staan erbij.

3. FastFoody bezorgt

De bezorgmomenten staan vermeld bij het afrekenen en de keuze van afhaalpunt. Zo hoef je na een lange dag op het werk of na een workout geen boodschappen meer te doen of in de keuken te staan en ben je altijd verzekerd van een lekkere en gezonde maaltijd.

2. FastFoody bereidt

De professionele koks van FastFoody bereiden jouw geselecteerde maaltijden. Ze werken samen met lokale leveranciers en maken uitsluitend gebruik van verse ingrediënten. Vervolgens verpakken ze de maaltijden vacuüm, waardoor ze op een natuurlijke manier langer vers en gezond blijven.

4. Eet smakelijk

Het enige wat jij nog hoeft te doen is de maaltijd even opwarmen en ervan genieten. De geadviseerde manier van opwarmen is au bain-marie, waarbij je de vacuümzakjes 5-7 minuten in heet (niet kokend) water legt. Maar opwarmen in de pan, magnetron of in de oven kan natuurlijk ook. Eet smakelijk!

Gezonde en lekkere maaltijden bij Impact Sports Academy

in samenwerking met

logo FastFoody
  • Duurzame ingrediënten

    FastFoody is continu bezig met het bedenken van nieuwe gerechten die voedzaam maar ook vullend zijn. Ze maken geen gebruik van conserveringsmiddelen, (schadelijke) E-nummers en geraffineerde suikers. Hierdoor maken ze met duurzame ingrediënten hun gerechten zo lekker en gezond mogelijk.Duurzame

  • vacuümverpakt en daardoor langer vers

    De vacuümverpakkingen zorgen ervoor dat de maaltijden extra lang lekker en vers blijven zonder toevoegingsmiddelen. Je kunt de maaltijden gemakkelijk overal mee naartoe nemen, waar je ook bent. Zo heb je binnen enkele minuten een heerlijk gezonde maaltijd op tafel. Makkelijker kunnen we ‘t je niet maken.

  • Een normale of grote portie

    De maaltijden zijn er in een ‘normale’ en een ‘grote’ portie. De prijzen zijn gemiddeld € 8,00 tot € 9,00 voor een normale portie en € 10,00 tot € 12,00 voor een grote portie.

WhatsApp ons