Nieuws

Gwenny 7de op tiglon dag 2!

Impact warrior Gwenny heeft weer top gepresteerd in Nederlands grootste crossfit competitie de Tiglon-series. Ze wist de 7de plaats te bemachtigen na 4 brute events!

De dag begon met een 10km run. Een gruwelijk lange afstand voor Crossfitters. Gwenny zette met 49:59 een nette 12de tijd. Op event 2 toonde ze haar all-around klasse. In het ring muscle up en sled pull (155kg!) event werd ze 2de met grote marges. Event 3, een squat clean ladder, ging ook prima en zorgde voor nog een top 5 finish met plaats nummer 4. Hiermee ging ze met een 4de plaats de laatste event in. Tijdens deze lange workout zorgde een buikblessure voor erge vertraging waardoor ze langzamer moest werken dan binnen haar kunnen. Eindstand plaats 7 en een top 5 ranking in het algemene jaarklassement!

Een welverdiende vakantie staat nu voor de boeg voor Gwenny. Echter, gaat ook op het zonnige Ibiza de training gewoon door! De Lowlands Throwdown, een van de grootste CrossFit evenementen in Europa, staat namelijk voor de boeg(12/13/14oktober)! Gwenny is hier als 10de gekwalificeerd en gaat de strijd aan met nationale en internationale toppers in de OmniSport in Apeldoorn. Komen jullie ook?

Gwenny Loman van Impact Sports Academy 7e op Tiglon dag 2 2018