Nieuws

Hero WOD D.T. @ Barbell Specialty Class

Afgelopen zaterdag hebben we een leuke afsluiting van het blok van de Barbell Specialty class gerealiseerd met een klein event. Aan de hand van een poll in de week ervoor hebben de deelnemers ervoor gekozen om Hero workout D.T. te doen. Vijf ronden voor tijd: 12 deadlifts, 9 hang power cleans en 6 push jerks. Een zeer pittige workout en een repeat van de afsluiting van het eerste blok van een half jaar geleden. Dus ook een leuke test om te kijken wat voor progressie er gemaakt is.

21 man gingen van start in scaled en rx divisies met een leuke motivatie. Er stond een hele tree @Noccobenelux blikjes klaar voor de winnaars van elke divisie. Vicky van der Sanden won soeverein (7:02) de scaled divisie en liet zien dat ze volgend jaar met de RX’ers de strijd aan moet gaan. Theo Bakker (7:06) liet zien dat leeftijd maar een nummer is, de veteraan won een spannende strijd met enkele seconden. Bij de RX vrouwen liet Gwenny Loman zien hoeveel je kan winnen door hard te werken. In een half jaar tijd wist ze haar tijd bijna te halveren! Met een tijd van 7:58 was ze 5:30m sneller dan haar dichtstbijzijnde belager. De RX mannen divisie was prooi voor onze eigen pocket hercules Jose de Jong met een scherpe tijd van 8:50.

Een erg geslaagde en leuke dag. We gaan in de toekomst vaker van dit soort dagen organiseren dus houdt facebook goed in de gaten en doe mee!

IMG_5070

IMG_5069

IMG_5071

IMG_5066

Hero WOD D.T. tijdens afsluiting blok Barbell Specialty Class @ Impact Sports Academy