IKMO

Impact Krav Maga Organization (IKMO)

Impact Sports Academy is aangesloten bij de Impact Krav Maga Organization. Deze organisatie is een samenwerkingsverband van verschillende Krav Maga scholen die allemaal eenzelfde filosofie hebben met betrekking tot het Krav Maga.

Ten eerste: de manier van trainen!

Het gaat om jouw veiligheid. Dat betekent in de visie van de Impact Krav Maga Organization dat we zo reëel als mogelijk moeten trainen, dus met steeds meer weerstand en verrassingselementen onder diverse omstandigheden waarbij en agressiviteit, tactiek en doorzettingsvermogen van levensbelang zijn. Hoe je traint is hoe je je op straat wel of niet kunt verdedigen. We willen niet dat je met een vals gevoel van veiligheid de sportschool uit loopt. Bij de IKMO staat OVERLEVEN dan ook centraal.

Ten tweede: de continue check op de werking van de technieken in de praktijk.

Natuurlijk zegt iedere bond/school dat. Als je echter goed kijkt naar het curriculum (geheel van technieken) van sommige bonden dan staan daar ook technieken in waar we in de praktijk weinig aan hebben. Waarom deze dan toch trainen? Omdat deze nu eenmaal in het curriculum zitten? Onzin zeggen wij, het gaat er om of de techniek werkt op het moment dat je jezelf in een noodsituatie bevindt. Geen mooie verhalen, maar praktijk. Dat is wat telt!

Website en Facebook pagina van de IKMO

Je kan de activiteiten van de IKMO volgen via Facebook. Klik HIER om naar de Facebook pagina van de IKMO te gaan.

De website van de IKMO is momenteel nog ‘under construction’

Seminars/trainingen van de IKMO

De IKMO verzorgd met enige regelmaat diverse trainingen en seminars. Hieronder staan een aantal korte video’s van de Tactical Operator seminars die door de IKMO verzorgd zijn op onze locatie en van een Progression seminar.