fbpx

Krav Maga zelfverdediging

Krav Maga in Breda en Nieuwendijk

In Nieuwendijk worden lessen Krav Maga gegeven. In Breda vinden de zelfverdedigingscursussen plaats.

Krav Maga is geen traditionele martial art. Geen katas. Geen rituelen. Puur een zelfverdedigingssysteem waarbij alles is toegestaan. Belangrijkste uitgangspunt: “kom veilig thuis”

Wat is Krav Maga

Een zelfverdedigingssysteem

Krav Maga (spreek uit als KRAHV muh-GAH, wat in het Hebreeuws “contact gevecht” betekent) is een simpel, agressief, makkelijk te leren en gemakkelijk te onthouden zelfverdedigingssysteem. Het systeem is ontwikkeld in Israël in een vijandige omgeving waarbij het voor de Israëlische soldaten niet mogelijk was veel tijd te steken in het leren van zelfverdedigingstechnieken.

Simpel en agressief

Het zelfverdedigingssysteem is niet mooi om te zien. Het gaat puur en alleen om simpele en agressieve bewegingen die gericht zijn op zelfverdediging. In tegenstelling tot veel andere systemen is het vooral een overlevingssysteem waarbij het gaat om de persoonlijke veiligheid. Het is een moderne zelfverdedigingsmethode welke ontworpen is om gebruikt te worden tegen één of meerdere ongewapende of gewapende aanvallers. Binnen deze zelfverdedigingstechniek bestaan dan ook geen kata’s of vormen, regels of vastgestelde combinaties voor specifieke aanvallen.

“Krav Maga. So one may walk in peace”

Onze Fighting lessen

Impact Sports Academy fighting vechtsporten

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

Cursus be your own bodyguard / Krav Maga zelfverdediging voor vrouwen

Focus cursus ligt onder andere op bedreigingen, verwurgingen, vastpakken, berengrepen

Periodiek starten we met zelfverdedigingscursussen | Tijdstip: zaterdagochtend 09.30 – 10.30 uur | 10 lessen | Minimaal 8 en maximaal 14 deelnemers | Kosten: 10 rittenkaart leden Impact € 100 / 10-rittenkaart niet leden € 150 | Betaling voor start cursus middels betaallink

WhatsApp locatie Breda