KWF Fundraiser

Help Milou geld in te zamelen voor sponsorloop Kankerbestrijding!

KWF Marathon Fundraiser: 7 maart @ Impact

0Weken0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo’n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.

30,00

Inschrijfgeld voor een team. Het gehele bedrag gaat naar het goede doel.

7 maart

Datum KWF Fundraiser

20 teams

Er zijn tickets beschikbaar voor 20 teams.

Inschrijven?

Zet je team op het bord!

Maak een team van 4 of 6 personen. Zet de namen van je teamleden + teamnaam + teamcaptain op het whiteboard. De € 30 inschrijvingskosten incasseren we automatisch bij de team captain! Wil je meedoen, maar heb je nog geen team? Zet dan je naam gewoon op het bord. Helpen wij mee om een team te formeren.

Wat gaan we doen?

Doel fundraiser

‘Onze’ Milou sponsoren om ze veel mogelijk geld op te halen voor haar sponsorloop voor KWF Kankerbestrijding. Ze gaat op 5 april deelnemen aan de Marathon van Rotterdam (42 km !!)

Hoe gaan we dat doen?

We gaan in teams van 4 of 6 personen ook een marathon lopen, fietsen, roeien. Dat kan zijn op de ski-erg, de roeier, de fiets, de airbike of de loopband. Stel dus een team samen en schrijf je in. Op de dag zelf loten we dan welk team op welk apparaat de marathon gaat volbrengen.

Wie kunnen er aan deelnemen?

Iedereen vanuit Impact of Combat Brothers. Het maakt niet uit welke sport je doet, maak een team en neem deel.

Verhaal van Milou

“Vele van jullie kennen mij óf (nog) van Strikefit óf tegenwoordig van CrossFit bij Impact. Desondanks, zullen velen mijn verhaal niet kennen en hierbij wil ik dit voor deze speciale actie graag met jullie delen…

Ik ben opgegroeid op een boerderij in Teteringen, samen met mijn vader, moeder, broer, zusje en jongere broertje. In augustus 2012, na de HAVO, ben ik verhuisd naar Belfair (Washington State, USA) om daar deel te nemen aan een High School Year abroad. Tijdens deze periode, heb ik bij een Amerikaanse familie gewoond en ben hier tot op de dag van vandaag enorm close mee. Na 7 maanden (feb 2013) kreeg ik een onverwachts telefoontje van mijn moeder. Er was kanker gevonden bij mijn vader. De situatie was vrij duidelijk vanaf dat moment, ik zou zo snel mogelijk naar huis gaan. Nog geen week later was ik terug op de boerderij en het bleek al snel dat er weinig hoop meer was. 4 weken vanaf die dag was alle tijd die wij nog met papa hebben gekregen. Hij is overleden op 26-03-2013.

Mijn pap was niet de enige die in deze tijd is overleden. Wij (mijn familie en vrienden) hebben meerdere dierbare verloren in de weken en maanden hierna, sommige door deze ziekte, sommige vanwege andere oorzaken. Een paar jaar later, in 2015, was er ook bij mijn gastvader uit Amerika kanker gevonden. Hij heeft zich er een tijdje langer doorheen weten te vechten maar afgelopen oktober (2019) is ook mijn gast vader overleden.

Een paar weken na mijn bezoek aan Amerika (afgelopen oktober), kwam er een advertentie van het KWF Kankerbestrijding op mijn Facebook pagina. Voor het KWF is het mogelijk om de 10km of 42km te rennen tijdens dé NN Marathon van Rotterdam. De uitdaging was te mooi om te laten gaan. Het was de “perfecte timing” – met maar 4 maandjes prep time…- en een bijzondere kans om er eindelijk iets mee te doen!

Daarom ga ik de 42km rennen… voor mijn vader, Johan van Beek, en mijn gastvader, Bill Geyer. En uiteraard in het grotere plaatje, voor alle families die 1 of meerdere ouders zijn verloren.

Jullie steun en motivatie betekent heel veel voor mij. Ik hoop dat we er met z’n alle een gaaf evenement van kunnen maken en een bijdrage kunnen geven door middel van wat ons verbindt… sportiviteit!

Volg Milou via haar blogs

Vanuit het KWF: ”Ren tegen kanker” gaat en 0,83 cent van elke 1 Euro naar het kankeronderzoek. Je eerste doel is om 500 euro op te halen, waar ik inmiddels al overheen zit. Het streefbedrag wordt uiteraard steeds hoger, als je dit zelf wilt. Om mij te kunnen volgen in mijn streven om zo veel mogelijk geld op te halen voor de Kankerbestrijding  heb ik een eigen actiepagina gemaakt waarop ik leuke blogs post over hoe het gaat, wie ik ben, wat ik doe en waarom ik dit ga doen. Kijk maar eens op:  https://acties.kwf.nl/fundraiser/milouvanbeek
Het KWF besteed veel tijd aan het preventieonderzoek, waar ook gekeken wordt naar het beschikbaar stellen van kennis over voeding, bewegen, zonnen, overgewicht, alcohol, roken etc. Allemaal zaken die van toepassing zijn op deze ziekte.
Ze streven naar een betere kwaliteit van leven, en dat vind ik een heel mooi doel om voor te lopen. Laat maar weten als je nog vragen hebt of wilt weten hoe dingen zitten. Ik ben altijd bereid om erover te praten dus voel je niet bezwaart.

Vrijwilligers gevraagd!

Naast teams om de marathon te lopen, roeier of fietsen hebben we ook mensen nodig die het materiaal klaar zetten, taarten, soep of lekkere hapjes bakken, een verkoopteam, etcetera. Wil je meehelpen, zet dan je naam op het bord. Alvast erg bedankt voor je hulp.

Publiek / toeschouwers zijn welkom!

Nodig gerust vrienden, familie of bekenden uit om even een kijkje te komen nemen. Entree is gratis. Wel hebben we een donatiepot staan waar toeschouwers een kleine donatie (maar mag ook een grote donatie zijn 😉 ) in kunnen stoppen. Daarnaast hebben we eten en drinken staan. Van alle verkoop gaat de winst ook naar het goede doel.

Tijden KWF Fundraiser @ Impact

Aanvang en afsluiting KWF Marathon Fundraiser

  • 10.30 – 11.00 uur
  • 11.00 – 11.30 uur
  • 11.30 – 14.30 uur
  • 14.30 – 15.30 uur
  • Inloop atleten
  • Briefing en loting apparaten
  • Marathon
  • Afsluiting / dankwoord & borrel

Loterijen

Loten zijn verkrijgbaar voor € 2,00 per lot. Opbrengst naar het goede doel. Alle prijzen zijn gesponsord.

  • 14.45 uur
  • Loterij

Na afloop hebben we nog de optie om gezellig in de stad wat te gaan drinken. Voorstel is om samen naar DOK19 te gaan. Ook als je niet bij de fundraiser aanwezig kan zijn, mag je natuurlijk gewoon aansluiten. “The more the merrier !!”

WhatsApp ons