Nieuws

Mooie resultaten bij The Nationals

Gisteren is Gwenny afgereisd naar CF U1 (utrecht) om haar 1e prijs op te halen die zij heeft behaald in de 1 jaar durende nationale CF competitie “The Nationals”. Dit was een competitie gedurende tien maanden. Elke maand één workout op verschillende niveaus in je eigen box. “Gold” is het een na hoogste niveau, waar men zich aan het testen en voorbereiden is om mee te doen met de top van Nederland. Met trots mogen we wel zeggen dat Gwenny er al helemaal klaar voor is. De doelen die zij zich heeft gesteld zijn helemaal of deels gehaald, namelijk The Nationals winnen en mee draaien in de Tiglon. Kwalificeren voor de Lowlandsthrowdown zal de bekroning zijn voor haar harde werken in de afgelopen periode. Wij zijn supertrots op Gwenny en delen deze overwinning graag met jullie en zetten haar graag in de spotlight. Gefeliciteerd Gwenny en op naar nog meer.
 
Vorig jaar hebben zo’n 35 leden van Impact aan deze nationale competitie deelgenomen. Maar al gauw is gebleken dat competitie niet voor iedereen is weggelegd. Deelnemen aan alle wedstrijden is al een hele opgave om nog niet te spreken over het hele jaar fit zijn/ blijven (waar het bij CF uiteindelijk om gaat), om de wods te draaien en de tijd, inzet, discipline en motivatie. Naast Gwenny is het ook anderen gelukt om de eindstreep te halen. Zo is onder andere Chantal 7e geworden en José 38e. Superprestatie💪🏼
 
En hebben we met elkaar ook boxpunten weten te pakken en zijn we als box in de top 10 geëindigd van de 80 deelnemende boxen. Dus complimenten aan iedereen hiervoor.
 
Toch wil ik nog 1 persoon in het zonnetje zetten, namelijk coach Santino. Heel het jaar heeft hij namens Impact voor de deelnemers klaar gestaan. Alle zaterdagen begeleiden, als eerste aanwezig en als laatste weg. Iedereen maximaal attenderen op skills en verplichtingen…. coordineren…. delegeren….uploaden van de scores…. te veel om op te noemen. Hierdoor als atleet soms zichzelf moeten weg cijferen maar hé alles voor de club. Ohana in zijn puurste vorm. Super.. je heb het top gedaan Santino.
 
Voordat het nieuwe seizoen gaat beginnen is het goed om de CrossFit visie van Impact weer met elkaar te bespreken en er samen voor te zitten. Dat doen we wel na de zomervakantie. Tot die tijd: “go hard, go safe and stay fit.”
 
Mickey
 
Gwenny bij The Nationals CrossFit wedstrijd. Impact Sports Academy CrossFit box te Breda.