Gymnastics

Wij zijn ‘ISA CrossFit’

ISA staat voor Impact Sports Academy !!

Gymnastics.

Wat is de focus van een Gymnastics les?

Bij de Gymnastics lessen ligt de focus op je kracht in je bovenlichaam, mobiliteit, lenigheid, mobiliteit en rompstabiliteit. Deze les legt een goede basis om jezelf te verbeteren in het CrossFit. Deze les mag je dus eigenlijk niet missen! Het lichaam is een zeer complex bewegingsmechanisme en tijdens onze Gymnastics lessen krijg je daar mee over te horen.

Deze Gymnastics les is zeer geschikt voor de mensen die niet genoeg kracht hebben voor pull-ups, handstand push-ups, muscle ups, rope climbs etc. Daarnaast wordt er veel aandacht besteedt aan de techniek en kwaliteit van de gymnastische bewegingen binnen het CrossFit. Hierbij moet je dan vooral denken aan het op je handen lopen, pull-ups (kipping / butterfly), muscle ups, handstand push ups etc.

Bekijk ook andere sporten als:

Lestijden

Proefles

Een proefles is altijd mogelijk en uiteraard gratis. Bij een aantal sporten hanteren we echter wel een maximum aantal deelnemers per les. Daarom willen we je verzoeken om van te voren een proefles aan te vragen zodat we een plaats voor je kunnen reserveren. Klik op onderstaande link om zelf een proefles in te plannen. De instructeur kan dan zien dat je voor een proefles komt en je ontvangen en goed begeleiden. Alvast bedankt en tot ziens in onze sportschool.

De instructeurs

Klik HIER voor meer informatie over onze trainers

Chriselle

Headcoach CrossFit

39,95

Startprijs van onze abonnementen

7 dagen

per week de mogelijkheid om te trainen

15

verschillende sportlessen in de week

Start met werken aan een gezond en fit lichaam

Zorg goed voor je lichaam; het is de enige plek ter wereld waar je verplicht moet leven. –Jim Rohn–

#1 sportschool in Breda (volgens onze leden).

Beste instructeurs, grote variatie in lessen, 7 dagen per week open, grootste open gym

Simul Fortes: samen sterker.

Met ‘samen sterker’ bedoelen we dat we als Impact een ‘familie’ zijn. We zijn er voor elkaar en kunnen op elkaar bouwen. Je staat er niet alleen voor. Samen bereiken we meer.

WhatsApp ons