CrossFit Strength

Wij zijn ‘ISA CrossFit’

ISA staat voor Impact Sports Academy !!

Wij zijn een officiële CrossFit box gevestigd in Breda.

We zijn – naar de mening van onze leden – de leukste en gezelligste gym met zeer deskundige instructeurs en ruime faciliteiten. Wij zijn er voor iedereen, van recreatieve sporters tot ambitieuze atleten die aan CrossFit of andere Strength & Conditioning wedstrijden deel willen nemen. Tevens bieden wij verscheidene specialisaties aan naast de reguliere WOD’s. Denk daarbij aan Strength training, Weightlifting en Gymnastics lessen. Iedere dag zijn er de reguliere WOD’s en Specialty lessen. Ook beschikken we over een ruime Open Gym voor de gevorderde sporter die zelfstandig wil trainen.

CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource

CrossFit Strength.

Wat is CrossFit Strength bij ISA CrossFit?

Onze CrossFit Strength les is een specialty training op het gebied van kracht! Waarom bieden we een Strength Specialty les aan? Wel, kracht wordt binnen CrossFit gezien als het verbindende element. In het algemeen geldt: hoe sterker je bent, hoe beter. Dat is een simpel feit in CrossFit. Hoe sterker je bent in wat je ook doet, hoe gemakkelijker het zal zijn om die taak uit te voeren. Of het nu gaat om deadliften, presteren voor maximale calorieën op een assault bike of spieropbouw.

En net als bij de CrossFit WOD is ook CrossFit Strength voor iedereen. Ben je net begonnen en wil je technisch leren squaten en deadliften? Of wil je gewoon wat meer spierontwikkeling? De clean en overhead press voorbij het punt tillen waar je nu al zo lang op vastzit? De gestructureerde programmeringen van CrossFit Strength gaan je hier zeker bij helpen.

Om je prestatie tijdens CrossFit te verbeteren hebben onze gespecialiseerde Strength coaches een lesprogramma opgezet dat zich focust op de ontwikkeling van kracht, explosiviteit en mobiliteit. En zoals bij elke les letten we daarbij op de juiste technische uitvoering van elke oefening.

De CrossFit Strength specialty lessen worden meerdere keren per wek gegeven, zowel in de ochtend als in de avond.

Maar heb je eigenlijk extra krachttraining nodig als je wekelijks meerdere reguliere WOD’s bezoekt? 

Als je doel is om met CrossFit fitter te worden, of fit te blijven door deel te nemen aan de reguliere WOD’s zodat je allround goed getraind wordt, dan heb je wellicht geen extra krachttraining nodig. Door onze programmering komt kracht genoeg aan bod in de reguliere WOD’s samen met alle andere onderdelen van CrossFit zoals weightlifting, gymnastics en endurance.

Als je doel echter is om sterker te worden in de lifts zoals de verschillende squats, de deadlift of in de press dan is extra krachttraining een aanrader. Al liggen de lift qua kracht enorm voor de hand, denk ook eens aan gymnastics: je eerste strict pull up of een muscle up zijn oefeningen waarin kracht een belangrijke rol speelt. En dan komen we weer terug op “hoe sterker je bent in wat je doet, hoe gemakkelijker het zal zijn om die taak uit te voeren.”

Lestijden

Proefles

Een proefles is altijd mogelijk en uiteraard gratis. Bij een aantal sporten hanteren we echter wel een maximum aantal deelnemers per les. Daarom willen we je verzoeken om van te voren een proefles aan te vragen zodat we een plaats voor je kunnen reserveren. Klik op onderstaande link om zelf een proefles in te plannen. De instructeur kan dan zien dat je voor een proefles komt en je ontvangen en goed begeleiden. Alvast bedankt en tot ziens in onze sportschool.

De instructeurs

Geordi

Chriselle

Headcoach CrossFit

39,95

Startprijs van onze abonnementen

7 dagen

per week de mogelijkheid om te trainen

15

verschillende sportlessen in de week

Start met werken aan een gezond en fit lichaam

Zorg goed voor je lichaam; het is de enige plek ter wereld waar je verplicht moet leven. –Jim Rohn–

#1 sportschool in Breda (volgens onze leden).

Beste instructeurs, grote variatie in lessen, 7 dagen per week open, grootste open gym

Simul Fortes: samen sterker.

Met ‘samen sterker’ bedoelen we dat we als Impact een ‘familie’ zijn. We zijn er voor elkaar en kunnen op elkaar bouwen. Je staat er niet alleen voor. Samen bereiken we meer.

WhatsApp ons