Kickboksen

Onze Kickboksen lessen.

Kickboksen bij Impact te Breda

Het Kickboksen is een vechtsport waarbij zowel de handen als de benen mogen worden gebruikt. Bij Kickboksen worden de stoten van het boksen gecombineerd met de trappen. Kickboksen is een complete training waarbij het hele lichaam flink wordt getraind. Het Kickboksen bij Impact Sports Academy te Breda is gemengd, voor mannen en vrouwen, beginners en gevorderden trainen naast elkaar.

Bij Impact Sports Academy worden de kickbokstrainingen op professionele wijze gegeven. Je leert een vechtsport, waarbij de sport en het plezier in de sport centraal staan. Kickboksen is een sport die je zelfvertrouwen, reactievermogen, spierversteviging en een hoge calorieverbranding geeft. Respect naar de andere sporters staat voorop in de training, ongepast gedrag wordt niet getolereerd. Onze trainingen zijn voornamelijk recreatief, trainen voor wedstrijden is ook mogelijk, dit echter alleen wanneer de trainer hier zijn goedkeuring voor geeft.

In Nederland zijn er veel kickboksscholen. Deze scholen zijn in twee kampen te verdelen; aan de ene kant de klassieke scholen waarbij de nadruk ligt op zowel sparren als training met elkaar of op de zak, terwijl bij andere sportscholen het kickboksen vooral gericht is op het fit worden en weinig nadruk legt op de sport zelf (sparren gebeurt zeker niet!). Impact Sports Academy zit bij de klassieke scholen. Naast een intensieve training m.b.t. technieken en conditie wordt er bij ons aan het einde van de les dus ook gespard.

Het kickboksen is tevens een uitstekende sport om jezelf fit te krijgen. Het Kickboksen bij Impact Sports Academy te Breda is een totale body workout waarbij je alle spieren in je lichaam aan moet spreken.

Weinig ervaring met Kickboksen?

Als je nog weinig ervaring hebt met kickboksen, dan is het wellicht verstandig om eerst te beginnen met de beginners trainingen. In deze lessen wordt expliciet aandacht gegeven aan het fundament van kickboksen met meer technische aandacht voor stoten, verdedigen en bewegen. Daarnaast wordt er gewerkt aan je conditie. Een mooie manier om een goede basis op te bouwen en van daaruit door te stomen naar de reguliere trainingen of de trainingen voor gevorderden.

Kickboksen voor dames

Voel je je (nog) niet comfortabel om naar een gemengde reguliere of beginners kickboksles te gaan, dan bieden we voor de dames nog een aparte kickboksles voor dames aan.

Aanbod kickbokslessen

We bieden iedere week dus verschillende lessen aan:

  • Kickboksen voor beginners
  • Kickboksen voor gevorderden
  • Kickboksen beginners en gevorderden
  • Kickboksen voor dames
  • Sparren
  • Wedstrijdtraining
Kickboksen bij Impact Sports Academy te Breda

Lestijden

Proefles

Een proefles is altijd mogelijk en uiteraard gratis. Bij een aantal sporten hanteren we echter wel een maximum aantal deelnemers per les. Daarom willen we je verzoeken om van te voren een proefles aan te vragen zodat we een plaats voor je kunnen reserveren. Klik op onderstaande link om zelf een proefles in te plannen. De instructeur kan dan zien dat je voor een proefles komt en je ontvangen en goed begeleiden. Alvast bedankt en tot ziens in onze sportschool.

Uw coaches

Coach Nadire Impact Sports Academy te Breda

Nadire

Met meer dan 30 jaar ervaring vindt je in Nadire een trainer die je op elk niveau kan begeleiden. Hij startte zijn thaiboks/kickboks carrière bij Ronnie Meijer en daarna bij Cor Hemmers en Machiel de Broer. Uiteindelijk is Nadire drievoudig Europees kampioen geworden en heeft hij zelfs nummer 5 van de wereld gestaan op de ranking van de WBTL.

Coach Hendrick Siersema Impact Sports Academy

Hendrik

Ernie

Joost

WhatsApp ons