MMA Kickboksen

Onze Kickboksen lessen.

MMA Kickboksen bij Impact te Breda

Het MMA Kickboksen is een vechtsport waarbij zowel de handen als de benen mogen worden gebruikt. Bij Kickboksen worden de stoten van het boksen gecombineerd met de trappen. MMA Kickboksen is een complete training waarbij het hele lichaam flink wordt getraind. Het MMA Kickboksen bij Impact Sports Academy te Breda is gemengd, voor mannen en vrouwen, beginners en gevorderden trainen naast elkaar.

Bij Impact Sports Academy worden de MMA kickbokstrainingen op professionele wijze gegeven. Je leert een vechtsport, waarbij de sport en het plezier in de sport centraal staan. MMA Kickboksen is een sport die je zelfvertrouwen, reactievermogen, spierversteviging en een hoge calorieverbranding geeft. Respect naar de andere sporters staat voorop in de training, ongepast gedrag wordt niet getolereerd. Onze trainingen zijn voornamelijk recreatief, trainen voor wedstrijden is ook mogelijk, dit echter alleen wanneer de trainer hier zijn goedkeuring voor geeft.

In Nederland zijn er veel kickboksscholen. Deze scholen zijn in twee kampen te verdelen; aan de ene kant de klassieke scholen waarbij de nadruk ligt op zowel sparren als training met elkaar of op de zak, terwijl bij andere sportscholen het kickboksen vooral gericht is op het fit worden en weinig nadruk legt op de sport zelf (sparren gebeurt zeker niet!). Impact Sports Academy zit bij de klassieke scholen. Naast een intensieve training m.b.t. technieken en conditie wordt er bij ons aan het einde van de les dus ook gespard.

Het MMA kickboksen is tevens een uitstekende sport om jezelf fit te krijgen. Het Kickboksen bij Impact Sports Academy te Breda is een totale body workout waarbij je alle spieren in je lichaam aan moet spreken.

Weinig ervaring met Kickboksen?

Als je nog weinig ervaring hebt met kickboksen, dan is het wellicht verstandig om eerst te beginnen met de Fundamentals trainingen. Deze zijn er iedere woensdagavond en in deze lessen wordt expliciet aandacht gegeven aan het fundament van boksen. Geen sparren, maar technisch aandacht voor stoten, verdedigen en bewegen. Daarnaast wordt er gewerkt aan je conditie. Een mooie manier om een goede basis op te bouwen en van daaruit door te stomen naar de reguliere trainingen.

Cardio Kickboksen

Onze Kickbokslessen zijn dus geen Cardio kickbokslessen. Ben je daar mee in geïnteresseerd dan adviseren we je te kijken naar onze StrikeFit circuittrainingen of BoksFit bokszaktrainingen.

Kickboksen bij Impact Sports Academy te Breda

Lestijden

Proefles

Een proefles is altijd mogelijk en uiteraard gratis. Bij een aantal sporten hanteren we echter wel een maximum aantal deelnemers per les. Daarom willen we je verzoeken om van te voren een proefles aan te vragen zodat we een plaats voor je kunnen reserveren. Klik op onderstaande link om zelf een proefles in te plannen. De instructeur kan dan zien dat je voor een proefles komt en je ontvangen en goed begeleiden. Alvast bedankt en tot ziens in onze sportschool.

Uw coaches

Ernie

Joost

39,95

Startprijs van onze abonnementen

7 dagen

per week de mogelijkheid om te trainen

15

verschillende sportlessen in de week

Start met werken aan een gezond en fit lichaam

Zorg goed voor je lichaam; het is de enige plek ter wereld waar je verplicht moet leven. –Jim Rohn–

#1 sportschool in Breda (volgens onze leden).

Beste instructeurs, grote variatie in lessen, 7 dagen per week open, grootste open gym

Simul Fortes: samen sterker.

Met ‘samen sterker’ bedoelen we dat we als Impact een ‘familie’ zijn. We zijn er voor elkaar en kunnen op elkaar bouwen. Je staat er niet alleen voor. Samen bereiken we meer.

CrossFit | Weightlifting | Gymnastics | Strength | Endurance | BoksFit bokszaktraining| StrikeFit circuit | Krav Maga | Boksen | Kickboksen | Submission Grappling | MMA

WhatsApp ons