Succesplan: bijhouden voortgang PT-traject

  • Kom meer te weten over:

    Jouw Succesplan

Jouw ‘Succesplan’

Het Succesplan kun je zien als een ‘dagboek’ met daarin resultaten van je coachingsgesprekken, bodyscans, voeding, agenda en meer.

Bijhouden van je Succesplan

Bij de start van je personal training traject ontvang je van ons een ‘Succesplan’. In dit boekwerk houdt je de voortgang van het traject bij. Het ‘succesplan’ bevat de volgende elementen die nodig zijn om een maatwerk traject samen te stellen.

Jouw gegevens

Voor een goede opzet van je personal training traject hebben we verschillende (gezondheids)gegevens van je nodig. Deze gegevens worden opgenomen in je ‘Succesplan’ die je zelf bij je houdt. Wij houden – vanuit privacyoverwegingen – weinig tot geen gegevens van je bij.

Gegevens fitness tests

Aan het begin, tussentijds en aan het einde van het personal training traject laten we je een aantal fitnesstest doen. Hiermee kunnen we goed zien wat je fitness niveau is, wat de verbeteringen zijn gedurende het traject en aan het einde kunnen we vaststellen in hoeverre je je doelen gerealiseerd hebt.

Planning traject

De verschillende elementen van het personal training traject, zoals de fitness tests, de bodyscan, de coachingsgesprekken en meer zijn verdeeld over de verschillende weken van het traject. Samen met je coach (en je voedingsdeskundige) maak je een exacte planning.

Gegevens coachingsgesprekken

Tijdens het traject zijn er verschillende coachingsgesprekken tussen jou en je coach. In het succesplan kun je de kern van die coachingsgesprekken opschrijven. Wat is van belang? Waar wil je jezelf aan blijven herinneren? Hoe voel je je?

Voeding

Voeding is veelal een belangrijk element van een personal training traject. Om te zien wat je voedingspatroon is vragen we je om gedurende een week bij te houden wat je allemaal eet en drinkt (wat, hoeveel, wanneer). Daarmee kunnen we zien hoeveel calorieën je gemiddeld binnen krijgt. Dat kunnen we afzetten tegen de calorieën die je lichaam nodig heeft als brandstof om te kunnen functioneren (inclusief sporten). In het ‘Succesplan’ vindt je ook een lijst met gezonde producten.

Overig

Daarnaast is er ruimte in het ‘Succesplan’ voor het maken van aantekeningen en het geven van feedback naar ons toe.

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Om te kijken of de klik er is met onze personal trainers nodigen we je uit om een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te vragen. Je zit nog nergens aan vast. Het enige dat het je kost is wat van je (kostbare) tijd.

Dus … vind jij dat het nu tijd is voor een ommekeer of een volgende stap? Wacht dan niet langer en vraag vrijblijvend een gratis en geheel vrijblijvend persoonlijk kennismakingsgesprek aan voor een Personal Training traject middels onderstaand contactformulier. Jouw committent en onze manier van persoonlijke coaching op maat vormen de ideale combinatie die simpelweg leidt tot het boeken van het GEWENSTE RESULTAAT!

Tijd voor de volgende stap?

Contactformulier voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Na het invullen van onderstaand aanvraagformulier nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek om te kijken of Personal Training bj Impact Sports Academy wat voor je is. Dit gesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Je zit dus nog nergens aan vast.

Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen op 06  24 24 03 64 voor meer informatie of om een afspraak voor een vrijblijvend gesprek te maken !!

2 + 5 = ?

WhatsApp ons