Kids Krav Maga

Krav Maga te Breda en Tilburg @ Impact Sports Academy

Kids Krav Maga te Breda @ Impact Sports Academy[/caption]

Wat is Kids Krav Maga?

Impact Kids Krav Maga is een realistisch, makkelijk te leren, effectief en vooral ook LEUK zelfverdedigingsprogramma. Het is een spannend en lonend programma dat naast weerbaarheid ook zorg draagt voor de verbetering van de fysieke en motorische vaardigheden. Wij moedigen onze leerlingen aan hun uithoudingsvermogen, kracht, snelheid, behendigheid en coordinatie te verbeteren door middel van spelletjes, oefeningen en training. De technieken die we ze leren zijn dezelfde technieken als die gegeven worden aan volwassenen. Klik HIER voor meer info over Krav Maga (voor volwassenen).

Tijdens de Impact Kids Krav Maga lessen wordt er vooral gewerkt aan reële zelfverdedigingstechnieken en conditie.

“Impact Kids Krav Maga is creatief, nadenkend en ontworpen zodat de leerlingen hun vooruitgang zien en trots kunnen zijn op hun groei zijn!”

Ons doel is de leerlingen te laten realiseren dat het succesvol zijn in leven, bestaat uit toewijding en discipline. Wij willen vertrouwen opbouwen en een positieve bijdrage levering aan de ontwikkeling van onze leerlingen. De nadruk in de lessen zal liggen op eerbied en respect, discipline, doelgerichtheid, sportiviteit, samenwerken en het gebruik van een gezond verstand. Deze vaardigheden zijn zorgvuldig in het Impact KidsFit programma opgenomen.

Er worden lessen gegeven aan leerlingen in de volgende leeftijdscategorie: 7 t/m 15 jaar. Vanaf 16 jaar kan deelgenomen worden aan de reguliere Krav Maga lessen.

Kids Krav Maga trainen in Breda bij Impact Sports Academy

Bij Impact Sports Academy kunt u  Kids Krav Maga lessen volgen. Klik HIER voor het lesrooster. Inschrijven als lid gaat online. Onder het kopje ‘algemeen’ vindt u de optie ‘inschrijven als nieuw lid.’

Tarieven

Wij hanteren voor kinderen (tot 18 jaar) een vast tarief per maand. Hiervoor kunnen de kinderen 2x per week trainen, namelijk 1x per week Kids CrossFit en 1x per week Kids Krav Maga.

Een keer meedoen met een Kids Krav Maga les?

Indien u geïnteresseerd bent in het volgen van één van de door ons aangeboden sporten kunt u uiteraard lang komen en kijken, maar u kunt ook gewoon een proefles volgen. Geen betere manier om er achter te komen of de desbetreffende sport iets voor u is dan om gewoon mee te trainen. We willen u wel verzoeken om van te voren – via de mail of via onderstaand proeflesformulier – aan te geven dat u een proefles wilt komen volgen. Dit omdat we voor enkele van onze sporten een maximum aantal deelnemers per les aanhouden om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Vooral bij CrossFit, Weightlifting, StrengthFit, StrikeFit, Kickboxing Workout en FightFit is dit van toepassing. Daarnaast kunnen we de instructeur op de hoogte brengen dat hij iemand voor een proefles kan verwachten.

Dus wilt u een keer een proefles volgen, dan willen wij u vragen om dit ons kenbaar te maken via onderstaand proeflesformulier.  Dan kijken wij of er voor die specifieke les nog plaats is en kunnen we een plaats in de les voor je reserveren (indien reserveren noodzakelijk is).

Proefles aanvragen

Via dit formulier is een proefles bij Impact Sports Academy aan te vragen.
  • Hier kunt u aangeven voor welke les u een proefles wilt volgen. U kunt meerdere lessen selecteren.
  • Hier kunt u aangeven op welke dag(en) u een proefles wilt volgen. Niet alle lessen worden iedere dag gegeven. Check dus ons lesrooster om te zien wanneer een les gegeven wordt.
  • :
    Hier kunt u eventueel een voorkeur voor een tijdstip aangeven. Voor zover dat mogelijk is zullen we dat proberen aan te houden voor uw proefles. Graag 24-uurs notatie gebruiken (20.00 uur is acht uur 's avonds).
  • Heeft u nog een specifieke vraag of opmerking, dan kunt u die hier plaatsen.

.

Krav Maga te Breda en Tilburg @ Impact Sports Academy

Kids Krav Maga te Breda @ Impact Sports Academy