Kids Krav Maga

Krav Maga te Breda en Tilburg @ Impact Sports Academy

Kids Krav Maga te Breda @ Impact Sports Academy[/caption]

 

Wat is Kids Krav Maga?

Impact Kids Krav Maga is een realistisch, makkelijk te leren, effectief en vooral ook LEUK zelfverdedigingsprogramma. Het is een spannend en lonend programma dat naast weerbaarheid ook zorg draagt voor de verbetering van de fysieke en motorische vaardigheden. Wij moedigen onze leerlingen aan hun uithoudingsvermogen, kracht, snelheid, behendigheid en coordinatie te verbeteren door middel van spelletjes, oefeningen en training. De technieken die we ze leren zijn dezelfde technieken als die gegeven worden aan volwassenen. Klik HIER voor meer info over Krav Maga (voor volwassenen).

Tijdens de Impact Kids Krav Maga lessen wordt er vooral gewerkt aan reële zelfverdedigingstechnieken en conditie.

“Impact Kids Krav Maga is creatief, nadenkend en ontworpen zodat de leerlingen hun vooruitgang zien en trots kunnen zijn op hun groei zijn!”

Ons doel is de leerlingen te laten realiseren dat het succesvol zijn in leven, bestaat uit toewijding en discipline. Wij willen vertrouwen opbouwen en een positieve bijdrage levering aan de ontwikkeling van onze leerlingen. De nadruk in de lessen zal liggen op eerbied en respect, discipline, doelgerichtheid, sportiviteit, samenwerken en het gebruik van een gezond verstand. Deze vaardigheden zijn zorgvuldig in het Impact KidsFit programma opgenomen.

Er worden lessen gegeven aan leerlingen in de volgende leeftijdscategorie: 7 t/m 15 jaar. Vanaf 16 jaar kan deelgenomen worden aan de reguliere Krav Maga lessen.

Kids Krav Maga trainen in Breda bij Impact Sports Academy

Bij Impact Sports Academy kunt u  Kids Krav Maga lessen volgen. Klik HIER voor het lesrooster. Inschrijven als lid gaat online. Onder het kopje ‘algemeen’ vindt u de optie ‘inschrijven als nieuw lid.’

Tarieven 

Wij hanteren voor kinderen (tot 18 jaar) een vast tarief per maand. Hiervoor kunnen de kinderen 2x per week trainen, namelijk 1x per week Kids CrossFit en 1x per week Kids Krav Maga.

Een keer een proefles volgen?

Een keer meedoen met een Kids Krav Maga of Kids CrossFit les bij Impact Sports Academy? Vraag een gratis proefles aan via het proeflesformulier aan de rechterzijde van deze pagina.

 

Krav Maga te Breda en Tilburg @ Impact Sports Academy

Kids Krav Maga te Breda @ Impact Sports Academy