Personal Training

Personal Training @ Impact Sports Academy Personal Training @ Impact Sports Academy[/caption]

 

Personal training

Naast onze succesvolle groepslessen hebben wij ook een exclusief Personal Training programma ontwikkeld;. De 90 days Challenge!

Dit Personal Training programma gaat jou het lichaam geven waar je blij van wordt, je hebt conditie, je bent sterk, energiek en je voelt je fantastisch als je voor de spiegel staat!

Het programma duurt drie maanden en geeft je een enorme boost van energie, kracht, voldoening maar vooral RESULTAAT !

Het geheel is een intensief proces waar je ook in je dagelijks leven de vruchten van gaat plukken. Gedurende het traject wordt je zowel lichamelijk en geestelijk optimaal door een toegewijde personal coach begeleidt die zich 100% inzet voor jouw doel!

Er is echter een voorwaarde……jij moet er zelf 200% voor gaan!!

Klinkt dit als iets voor jou,  dan is deze challenge iets voor jou! The 90 days challenge is een uniek Personal Training concept dat speciaal is ontwikkeld voor de high performer van wie er op frequente basis sterke prestaties worden verwacht. Door middel van onze  1-op-1 aanpak beleef je workouts die jou op het lijf geschreven zijn. Jouw committment en onze manier van  persoonlijke coaching op maat vormen de ideale combinatie die simpelweg leidt tot het boeken van KEIHARD RESULTAAT!

Dus vind jij dat het nu tijd is voor een ommekeer? Wacht dan niet langer en vraag vrijblijvend een persoonlijk kennismakingsgesprek aan.

 

Meer informatie over Personal Training?

Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen (06  24 24 03 64)

Contactformulier Personal Training / Programming

  • Kunt u aangeven waarom u er over denkt om een Personal Training / Personal Programming traject in te gaan. Waar wilt u specifiek aan gaan werken?

 


Willem Meijer (mei 2016)

Ik ben eind december 2015 begonnen met sporten bij Impact Breda. Ik ben begonnen met sporten omdat ik graag wilde afvallen en fit wilde worden voor mijn hobby, autoracen.

Halverwege februari had ik mezelf ingeschreven voor een talenten selectie dag van de KNAF ( Knac Nationale Autosport Federatie ). Hiervoor moest ik top fit zijn en moest ik dus vaker gaan sporten. Door een super begeleiding van Mickey heb ik mezelf fit genoeg kunnen krijgen voor de selectie dag halverwege maart. Vol trots kan ik zeggen dat ik de selectie dag heb gewonnen en dat ik nu mijn grootste passie kan uit oefenen, autoracen!

Hiernaast heb ik nog een ander doel bereikt. Door het trainen ben ik inmiddels 26.5 kilogram afgevallen en voel ik mezelf stukken fitter! Hiervoor wil ik heel het team van Impact Breda bedanken voor de leuke maar ook zware crossfit trainingen en voor hun super begeleiding!


Inge van Bijsterveldt (september 2016)

The best project you’ll ever work on is you!

Ik heb door dit traject meer energie en meer balans gekregen, waardoor ik weer comfy ben met wie ik ben!

Lees HIER hoe Inge gekomen is tot het volgen van personal trainingen bij Impact Sports Academy, hoe zij deze beleeft heeft en welke resultaten het haar heeft opgeleverd.

Personal training @ impact Sports Academy Personal training Inge @ impact Sports Academy[/caption]