StrengthFit

StrengthFit @ Impact Sports Academy te Breda | Strongman, powerliften en bodybuilding

StrengthFit brengt de leukste onderdelen van powerliften, strongman en bodybuilding samen tot een gevarieerde en uitdagende les.

Wat is StrengthFit?

StrengthFit is een nieuw recept in kracht! Door onderdelen uit verschillende sporten te pakken, is er een lesprogramma opgezet dat zich focust op de ontwikkeling van jouw kracht, explosiviteit en mobiliteit. Uiteraard door middel van het goed technisch uitvoeren van elke oefening onder begeleiding van een bekwame coach.

Voor wie is StrengthFit?

StrengthFit is voor iedereen. Ben je net begonnen en wil je goed leren squaten en deadliften? Of wil je nu net die bench-, logpress of yokecarry voorbij het punt tillen waar je nu al zo lang op vastzit? De gestructureerde programmeringen van StrengthFit gaan je hierbij helpen.

Resultaten

Resultaten uit StrengthFit zijn meetbaar! Compound lifts, Strongman basics e.d. je kan duidelijk een begin markeren en tussentijds tijdens de testevents van StrengthFit meten hoe ver jij bent gekomen en waar je extra aandacht aan kunt geven. Je progressie heb je zo altijd in zicht.

StrengthFit trainen in Breda bij Impact Sports Academy

Bij Impact Sports Academy kun je meerdere dagen per week StrengthFit  lessen volgen.Klik HIER voor het lesrooster.

Een keer meedoen met een StrengthFit les?

Ben je nog geen lid, plan dan een proefles in via het proefles formulier aan de rechterzijde van deze pagina.

Tarieven / abonnementsvormen

Wij hanteren een aantal abonnementen waarmee je aan de StrengthFit lessen deel mag nemen, namelijk een Impact Basic, Impact Standard en een Impact Premium abonnement. Het verschil tussen de drie abonnementen zit ‘m in het aantal keer trainen per maand. Basic is 5x per maand, Standard is 17x per maand en Premium is onbeperkt. Klik HIER voor meer informatie over de abonnementsvormen en bijbehorende tarieven.

Recensies van onze leden

Super sportschool! Ik ga er altijd met ontzettend veel plezier naar toe. Van sporten als verplichting naar sporten als hobby gegaan, mede door de fijne sfeer bij Impact (Laura)

Goede sportschool. Geen poespas, spartaans ingericht, puur efficiënt trainen. Sfeer is top. (Anno)

Professionals die weten waar ze over praten en dit op de juiste manier overbrengen in een ongedwongen sfeer! (Wesley)

Toffe club mensen, goede uitleg en gevarieerde trainingen, er heerst echt een “wij” gevoel. (Stefan)

Fijne sfeer, geen poeha maar wel aanpakken. (Martijn)

StrengthFit @ Impact Sports Academy te Breda | Strongman, powerliften en bodybuilding