StrengthFit

StrengthFit @ Impact Sports Academy te Breda | Strongman, powerliften en bodybuilding

StrengthFit brengt de leukste onderdelen van powerliften, strongman en bodybuilding samen tot een gevarieerde en uitdagende les.

Wat is StrengthFit?

StrengthFit is een nieuw recept in kracht! Door onderdelen uit verschillende sporten te pakken, is er een lesprogramma opgezet dat zich focust op de ontwikkeling van jouw kracht, explosiviteit en mobiliteit. Uiteraard door middel van het goed technisch uitvoeren van elke oefening onder begeleiding van een bekwame coach.

Voor wie is StrengthFit?

StrengthFit is voor iedereen. Ben je net begonnen en wil je goed leren squaten en deadliften? Of wil je nu net die bench-, logpress of yokecarry voorbij het punt tillen waar je nu al zo lang op vastzit? De gestructureerde programmeringen van StrengthFit gaan je hierbij helpen.

Resultaten

Resultaten uit StrengthFit zijn meetbaar! Compound lifts, Strongman basics e.d. je kan duidelijk een begin markeren en tussentijds tijdens de testevents van StrengthFit meten hoe ver jij bent gekomen en waar je extra aandacht aan kunt geven. Je progressie heb je zo altijd in zicht.

StrengthFit trainen in Breda bij Impact Sports Academy

Bij Impact Sports Academy kun je meerdere dagen per week StrengthFit  lessen volgen.Kijk in onderstaand lesrooster voor de mogelijkheden of klik HIER voor het totale lesrooster.

Lestijden en lesrooster Weightlifting & StrengthFit:

Reserveren verplicht!

madiwodovrzazo
18:00
19:15

.

Tarieven / abonnementsvormen

Wij hanteren een aantal abonnementen waarmee je aan de StrengthFit lessen deel mag nemen. Namelijk een Impact Basic, Impact Standard en een Impact Premium abonnement. Het verschil tussen de drie abonnementen zit ‘m in het aantal keer trainen per maand. Basic is 5x per maand, Standard is 17x per maand en Premium is onbeperkt. Klik HIER voor meer informatie over al onze abonnementsvormen (welke sporten mogelijk bij welk abonnement) en bijbehorende tarieven.

PLAN - PRICE

Description

text

Basic - € 39,95 


5 credits per maand

Standard - € 63,95


17 credits per maand

Premium - € 69,95 


Onbeperkte credits  per maand

.

Een keer meedoen met een StrengthFit circuittraining les?

Indien u geïnteresseerd bent in het volgen van één van de door ons aangeboden sporten kunt u uiteraard lang komen en kijken, maar u kunt ook gewoon een proefles volgen. Geen betere manier om er achter te komen of de desbetreffende sport iets voor u is dan om gewoon mee te trainen. We willen u wel verzoeken om van te voren – via de mail of via onderstaand proeflesformulier – aan te geven dat u een proefles wilt komen volgen. Dit omdat we voor enkele van onze sporten een maximum aantal deelnemers per les aanhouden om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Vooral bij CrossFit, Weightlifting, StrengthFit, StrikeFit, Kickboxing Workout en FightFit is dit van toepassing. Daarnaast kunnen we de instructeur op de hoogte brengen dat hij iemand voor een proefles kan verwachten.

Dus wilt u een keer een proefles volgen, dan willen wij u vragen om dit ons kenbaar te maken via onderstaand proeflesformulier.  Dan kijken wij of er voor die specifieke les nog plaats is en kunnen we een plaats in de les voor je reserveren (indien reserveren noodzakelijk is).

Proefles aanvragen

Via dit formulier is een proefles bij Impact Sports Academy aan te vragen.
  • Hier kunt u aangeven voor welke les u een proefles wilt volgen. U kunt meerdere lessen selecteren.
  • Hier kunt u aangeven op welke dag(en) u een proefles wilt volgen. Niet alle lessen worden iedere dag gegeven. Check dus ons lesrooster om te zien wanneer een les gegeven wordt.
  • :
    Hier kunt u eventueel een voorkeur voor een tijdstip aangeven. Voor zover dat mogelijk is zullen we dat proberen aan te houden voor uw proefles. Graag 24-uurs notatie gebruiken (20.00 uur is acht uur 's avonds).
  • Heeft u nog een specifieke vraag of opmerking, dan kunt u die hier plaatsen.

Recensies van onze leden

Super sportschool! Ik ga er altijd met ontzettend veel plezier naar toe. Van sporten als verplichting naar sporten als hobby gegaan, mede door de fijne sfeer bij Impact (Laura)

Goede sportschool. Geen poespas, spartaans ingericht, puur efficiënt trainen. Sfeer is top. (Anno)

Professionals die weten waar ze over praten en dit op de juiste manier overbrengen in een ongedwongen sfeer! (Wesley)

Toffe club mensen, goede uitleg en gevarieerde trainingen, er heerst echt een “wij” gevoel. (Stefan)

Fijne sfeer, geen poeha maar wel aanpakken. (Martijn)

StrengthFit @ Impact Sports Academy te Breda | Strongman, powerliften en bodybuilding