FightFit circuittraining

StrikeFit Fight-Fit @ Impact Sports Academy te Breda

Wat is Fight-Fit circuittraining?

Strenght & Conditioning, the martial arts way.

Het is dé perfecte workout om in vorm te blijven, af te vallen en/of om conditie te verbeteren Of je nu aan het vechten bent tegen de overtollige kilo’s , tegen de stress van het werk of dat je jezelf optimaal wilt voorbereiden op je aankomende gevecht in de kooi…. deze workout heeft het allemaal!!

Fight-Fit biedt het beste uit twee disciplines: geavanceerde technieken uit de vechtsport, zonder dat hierbij sprake is van fysiek contact,  gecombineerd met een functionele circuittraining.

FightFit heeft daarnaast de perfecte balans tussen keihard trainen en heel veel plezier maken. Is uitdagend, stoer, hip maar bovenal toegankelijk voor eenieder. We gebruiken diverse leuke attributen in de les zoals; bulgarian bags,  dumbells , kettlebells, battleropes, etcetera

Are you ready to transform your mind & body??!!!

Als intensieve conditietraining gewenst is, dan is de StrikeFit Fight Fit training zeker een optie voor je. Strikefit trainingen zijn trainingen die:

 • zorgen dat je je energie kwijt kunt
 • voor een betere algehele conditie zorgen
 • voor stressontlading en ontspanning zorgen
 • een hoge vetverbranding met zich mee brengen
 • de spieren verstevigd
 • snel voor resultaat zorgen

Strikefit Fight-Fit bij Impact Sports Academy te Breda

Bij Impact Sports Academy kunt u meerdere dagen per week de Fight-Fit trainingen volgen.Klik HIER voor het lesrooster.

Tarieven / abonnementsvormen

Wij hanteren een drietal abonnementen, namelijk een All Inclusive abonnement, een All Inclusive Plus abonnement en een Fight Club abonnement. Alle drie de abonnementen zijn onbeperkt qua aantal keer trainen per week. Het verschil tussen de abonnementen zit ‘m in de sporten die per abonnement beoefend mogen worden. Klik HIER voor meer informatie over de abonnementsvormen en bijbehorende tarieven.

 Fight-Fit circuittraining proefles

Indien u geïnteresseerd bent in het volgen van één van de door ons aangeboden sporten kunt u uiteraard lang komen en kijken, maar u kunt ook gewoon een proefles volgen. Geen betere manier om er achter te komen of de desbetreffende sport iets voor u is dan om gewoon mee te trainen. We willen u wel verzoeken om van te voren – via de mail of via onderstaand proeflesformulier – aan te geven dat u een proefles wilt komen volgen. Dit omdat we voor enkele van onze sporten een maximum aantal deelnemers per les aanhouden om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Vooral bij CrossFit, Weightlifting, StrengthFit, StrikeFit, Kickboxing Workout en FightFit is dit van toepassing. Daarnaast kunnen we de instructeur op de hoogte brengen dat hij iemand voor een proefles kan verwachten.

Dus wilt u een keer een proefles volgen, dan willen wij u vragen om dit ons kenbaar te maken via onderstaand proeflesformulier.  Dan kijken wij of er voor die specifieke les nog plaats is en kunnen we een plaats in de les voor je reserveren (indien reserveren noodzakelijk is).

Proefles aanvragen

Via dit formulier is een proefles bij Impact Sports Academy aan te vragen.
 • Hier kunt u aangeven voor welke les u een proefles wilt volgen. U kunt meerdere lessen selecteren.
 • Hier kunt u aangeven op welke dag(en) u een proefles wilt volgen. Niet alle lessen worden iedere dag gegeven. Check dus ons lesrooster om te zien wanneer een les gegeven wordt.
 • :
  Hier kunt u eventueel een voorkeur voor een tijdstip aangeven. Voor zover dat mogelijk is zullen we dat proberen aan te houden voor uw proefles. Graag 24-uurs notatie gebruiken (20.00 uur is acht uur 's avonds).
 • Heeft u nog een specifieke vraag of opmerking, dan kunt u die hier plaatsen.

Recensies van onze leden

Super sportschool! Ik ga er altijd met ontzettend veel plezier naar toe. Van sporten als verplichting naar sporten als hobby gegaan, mede door de fijne sfeer bij Impact (Laura)

Goede sportschool. Geen poespas, spartaans ingericht, puur efficiënt trainen. Sfeer is top. (Anno)

Professionals die weten waar ze over praten en dit op de juiste manier overbrengen in een ongedwongen sfeer! (Wesley)

Toffe club mensen, goede uitleg en gevarieerde trainingen, er heerst echt een “wij” gevoel. (Stefan)

Fijne sfeer, geen poeha maar wel aanpakken. (Martijn)

StrikeFit Fight-Fit @ Impact Sports Academy te Breda