StrikeFit Bokszaktraining

StrikeFit te Breda @ Impact Sports Academy StrikeFit te Breda @ Impact Sports Academy[/caption]

 

Wat is StrikeFit bokszaktraining?

De bokszaktraining bestaat vooral uit het uitvoeren van (kick)bokstechnieken op een bokszak en is een populair programma onder mensen die aan hun conditie en/of aan hun (kick)bokstechnieken willen werken. Tijdens de bokszaktraining oefen je verschillende trap- en stoottechnieken op een bokszak van 180 cm hoog. De les begint met een warming up, waarin relevante rek-, strek-, kracht- en buikspieroefeningen zijn opgenomen. In de feitelijke training werk je aan je conditie en aan je technieken. Daarbij is de Strikefit training een echte fatburner. Als intensieve conditietraining gewenst is, dan is bokszaktraining zeker een optie voor je. Strikefit is een training die:

 • zorgt dat je je energie kwijt kunt
 • voor een betere algehele conditie zorgt
 • voor stressontlading en ontspanning zorgt
 • een hoge vetverbranding met zich mee brengt
 • de spieren verstevigd
 • snel voor resultaat zorgt

Bij de bokszaktraining gebruik je boks(zak)handschoenen. Eventueel kan je ook scheenbeschermers omdoen.

Het Strikefit-programma is een internationaal programma van de Krav Maga Alliance. Onze instructeurs zijn StrikeFit-gecertificeerd.

Strikefit bokszaktraining bij Impact Sports Academy te Breda

Bij Impact Sports Academy kunt u meerdere dagen per week de bokszaktrainingen volgen.Zie onderstaand lesoverzicht om te zien wanneer er StrikeFit lessen op het programma staan. Wilt u het overzicht van alle lessen van Impact? Klik dan HIER voor het totale lesrooster.

Lestijden en lesrooster StrikeFit, Kickboxing Workout en FightFit, Boksen, Krav Maga, Braziliaans Jiu Jitsu, Grappling en MMA

Voor StrikeFit Bokszaktraining, Kickboxing Workout en FightFit is reserveren verplicht!

madiwodovrzazo
7:00
8:00
9:00
9:30
10:00
10:15
18:00
18:30
19:00
19:15
19:30
20:00
20:15
20:30

.

 

Een keer meedoen met een StrikeFit bokszaktraining les?

Indien u geïnteresseerd bent in het volgen van één van de door ons aangeboden sporten kunt u uiteraard lang komen en kijken, maar u kunt ook gewoon een proefles volgen. Geen betere manier om er achter te komen of de desbetreffende sport iets voor u is dan om gewoon mee te trainen. We willen u wel verzoeken om van te voren – via de mail of via onderstaand proeflesformulier – aan te geven dat u een proefles wilt komen volgen. Dit omdat we voor enkele van onze sporten een maximum aantal deelnemers per les aanhouden om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Vooral bij CrossFit, Weightlifting, StrengthFit, StrikeFit, Kickboxing Workout en FightFit is dit van toepassing. Daarnaast kunnen we de instructeur op de hoogte brengen dat hij iemand voor een proefles kan verwachten.

Dus wilt u een keer een proefles volgen, dan willen wij u vragen om dit ons kenbaar te maken via onderstaand proeflesformulier.  Dan kijken wij of er voor die specifieke les nog plaats is en kunnen we een plaats in de les voor je reserveren (indien reserveren noodzakelijk is).

Proefles aanvragen

Via dit formulier is een proefles bij Impact Sports Academy aan te vragen.
 • Hier kunt u aangeven voor welke les u een proefles wilt volgen. U kunt meerdere lessen selecteren.
 • Hier kunt u aangeven op welke dag(en) u een proefles wilt volgen. Niet alle lessen worden iedere dag gegeven. Check dus ons lesrooster om te zien wanneer een les gegeven wordt.
 • :
  Hier kunt u eventueel een voorkeur voor een tijdstip aangeven. Voor zover dat mogelijk is zullen we dat proberen aan te houden voor uw proefles. Graag 24-uurs notatie gebruiken (20.00 uur is acht uur 's avonds).
 • Heeft u nog een specifieke vraag of opmerking, dan kunt u die hier plaatsen.

.

Tarieven / abonnementsvormen

Wij hanteren een drietal soorten abonnementen, namelijk een Impact abonnement (alle sporten), een FightClub abonnement (StrikeFit, FightFit, Boksen en Krav Maga) en een Fight Club CB abonnement (Fight Club + BJJ / MMA en Grappling). Klik HIER voor meer informatie over de abonnementsvormen en bijbehorende tarieven.

Recensies van onze leden

Super sportschool! Ik ga er altijd met ontzettend veel plezier naar toe. Van sporten als verplichting naar sporten als hobby gegaan, mede door de fijne sfeer bij Impact (Laura)

Goede sportschool. Geen poespas, spartaans ingericht, puur efficiënt trainen. Sfeer is top. (Anno)

Professionals die weten waar ze over praten en dit op de juiste manier overbrengen in een ongedwongen sfeer! (Wesley)

Toffe club mensen, goede uitleg en gevarieerde trainingen, er heerst echt een “wij” gevoel. (Stefan)

Fijne sfeer, geen poeha maar wel aanpakken. (Martijn)

 

StrikeFit @ Impact Sports Academy

StrikeFit te Breda @ Impact Sports Academy

 

StrikeFit te Breda en Tilburg @ Impact Sports Academy

StrikeFit te Breda @ Impact Sports Academy