Nieuws

Support onze finalisten !

Terugkijkend op 2017

2017 was het jaar van verhuizen draai/plekje vinden en voor enkelen van ons proeven aan crossfit als sport. Niet langer meer trainen om algemeen fit te worden/zijn maar crossfit te beoefenenen op competitie-niveau. Dit gaat uiteraard niet vanzelf en is er flink meegedaan aan kwalificaties om een plaats te bemachtigen in een finale.niet voor iedereen een succes maar voor sommigen wel. Als impact zijnde nog maar net mee begonnen of we hebben al mogen genieten van Gwenny bij de tiglon susan en deborah bij de walterscup TD en hebben velen van ons geschitterd op onze eigen Ohana TD.                                                                              

Een mooi begin van 2018

Op 20-21 Januari 2018 komen 130 masters atleten vanuit europa naar De Prodentfabriek, Oude Fabriekstraat 20 te Amersfoort om te strijden in hun eigen leeftijdsklasses. Naast dat het stoer en tof is om deze ‘jongelui’ te zien heeft ‘onze’ Susan bokma zich weten te kwalificeren in de categorie 40-44 en is van plan om daar te gaan knallen. Elk support is welkom en mocht je aankomend weekend een gaatje hebben, kom dan naar Amersfoort om haar te steunen. Misschien carpoolen?

Kort dag maar houdt ook 27 januari vrij in je agenda. (CrossFit) atleten vanuit het hele land zullen naar Groningen komen om te gaan strijden voor de titel ‘fitste man en fitste vrouw van het Noorden’ tijdens de Battle of the North. Onze trainer Santino heeft zich samen met Jose de Jong en Kenson Tielman  gekwalificeerd voor de finale , dus zeker de moeite waard om naar MartiniPlaza te komen voor Battle of the North!  Wie gaan er richting het noorden om Santino, Jose en Kenson te supporten? Mocht je die kant op gaan laat het ons even weten of post een bericht in de besloten Impact groep op FB zodat er misschien gecarpooled kan worden. Net zo gezellig toch.

Wat verder weg in de tijd, maar op 17 & 18 februari gaan Vicky, Chantal en Deborah meedoen aan The Dutch Throwdown te Den Bosch.  Natuurlijk leuk  als er ook supporters mee gaan om ze dat extra zetje te geven!