fbpx

Ons team

Eigenaren Impact Sports Academy

Ernie

Mede-eigenaar | hoofdcoach Fight Club | Personal Trainer

Bio volgt

Impact Sports Academy FightClub coach Gert-Jan

Gert-Jan

Mede-eigenaar | Krav Maga en BoksFit instructeur

Gert-Jan begon als tiener met het trainen in Aikido (Steven Seagal periode) bij Aikidoschool Oosterhout onder leiding van Ad van Dongen en Wing Chun Kung Fu (chinees boksen) in Gorinchem en Dordrecht. Maar ergens pasten beide vechtkunsten niet volledig bij hem. Het was pas toen hij een introductietraining Krav Maga volgde dat alles op zijn plaats viel. Met Ernie van Gorp als zijn trainer/coach gedurende vele jaren heeft Gert-Jan uiteindelijk zijn lerarenopleiding Krav Maga gevolgd in het buitenland bij Krav Maga Worldwide en heeft hij in 2014 zijn zwarte band (1e Dan) behaald bij de Krav Maga Alliance.

In 2010 is Gert-Jan begonnen om voor Ernie Krav Maga les te geven in Tilburg en Breda. In 2012 is besloten om gezamenlijk een eigen sportschool te beginnen waar meerdere vechtsporten gegeven werden die in elkaars verlengde lagen en waar ook kracht en conditie getraind kon worden. Later is voor de kracht en conditie trainingen aansluiting gezocht bij CrossFit Inc. De basis uit 2012 staat nog steeds overeind en er worden nog grotendeels dezelfde trainingen gegeven. Zelf geeft Gert-Jan les in Krav Maga en BoksFit en vindt je hem op de mat om boks- en grappling trainingen te volgen.

Binnen Impact Sports Academy verzorgt Gert-Jan de volledige backoffice (mail, website, communicatie, ledenadministratie, etc). Daarnaast heeft Gert-Jan nog een baan als organisatieadviseur bij een Waterschap. Privé is hij al 25 jaar getrouwd en vader van drie dochters.

Onze CrossFit coaches

Impact Sports Academy instructeur Chriselle

Chriselle

Headcoach CrossFit | Personal Trainer

Hallo, ik ben Chriselle. Echtgenote van David, moeder van Stella, en oorspronkelijk uit Zuid-Afrika. Ik was vroeger een archeoloog, waar ik echt van hield, maar ik had altijd het gevoel dat ik niet veel deed om het leven van mensen te verbeteren. CrossFit-coach worden gaf me de kans om daar verandering in te brengen.

Voor mij is er geen grotere beloning als coach, noch als atleet dan om iemand iets te zien bereiken waarvan hij dacht dat het onmogelijk was. De vreugde op hun gezichten zien is mijn ultieme high. Mijn passie is om mensen te helpen beter te bewegen, zich beter in hun vel te voelen, zelfverzekerder te zijn en dat vervolgens mee te nemen als ze de sportschool verlaten.

Ik hou van alles over CrossFit, mezelf tot mijn fysieke en mentale grenzen pushen, die grenzen verleggen en alles doen met gelijkgestemde mensen. Ik geloof echt dat CrossFit me beter maakt in het leven.

“No citizen has a right to be an amateur in the matter of physical training. What a disgrace it is for man to grow old without ever seeing the beauty and strength of which his body is capable.” – Socrates

 • CrossFit Level 1 Trainer
 • CrossFit Gymnastics Course Level 1
 • Training and Coaching During and After Pregnancy Level 1
 • Training and Coaching During and After Pregnancy Level 2
 • Active Life Online Coach Awareness Seminar (Mobility Assessment)

Thomas

CrossFit instructeur

Hallo, ik ben Thomas. Zo’n 5 jaar geleden begon ik met het trainen bij Impact als een bal van 110 kg van pure vreugde. Tijdens de eerste les voelde het al als thuis, een warm welkom, iedereen gaf tips, moedigde elkaar overal aan met high fives!

De mogelijkheid krijgen om na zoveel jaren zelf een coach te zijn bij bij Impact is geweldig! Elke week tijdens het coachen wordt mijn glimlach en enthousiasme groter en het schrijven op het whiteboard een beetje beter.

Tot snel in de sportschool, en vergeet het nooit; “Tijd doorgebracht met vrienden is altijd een goede tijd!”

 • CrossFit Level 1 Trainer (pending)

Arnold

CrossFit instructeur

Hallo allemaal, Arnold hier. Voor mij begon het 5 jaar geleden allemaal met een “Bring a buddy” workout bij Impact. Ik werd meteen verliefd op de sport. Ik hou van het competitieve van CrossFit, daarom heb ik deelgenomen aan verschillende Throwdowns en aan mijn favoriete online competitie, de CrossFit Open.

Ik ben al bijna 2 jaar coach bij ISA CrossFit. Met mijn ervaring als sporter wil ik je graag helpen slimmer te trainen en het maximale uit je workout te halen. “Train SLIMMER, niet HARDER” is een regel waar ik naar leef. Hopelijk tot snel in de les!

 • CrossFit Level 1 Trainer (pending)

Arif

Weightlifting instructeur

Hallo, ik ben Arif. Drie jaar geleden volgde ik mijn eerste les gewichtheffen bij Impact en was er meteen verliefd op (maar ik moet zeggen dat ik er soms ook een hekel aan had). De complexiteit van het gewichtheffen en de uitdaging om de juiste techniek onder de knie te krijgen, motiveerde me om steeds meer te tillen. Ik wilde er beter in worden, ik moest er beter in worden. De frustraties, maar ook de vreugde van het behalen van nieuwe successen houden mij gemotiveerd. Je techniek elke dag beter zien worden, maar beseffen dat er nog veel te verbeteren is, is een voortdurende uitdaging. Alle dingen die ik leuk vind en wil delen over deze sport, hebben me doen besluiten coach te worden.

“It’s not about WHAT you lift, but it’s all about HOW you lift it!”

Impact Sports Academy instructeur Jamie

Jamie

CrossFit | Endurance instructeur

 • CrossFit Level 1 Trainer

Vera

CrossFit instructeur

 • CrossFit Level 1 Trainer
Impact Sports Academy instructeur John

John

CrossFit | Strength instructeur

 • CrossFit Level 1 Trainer
Instructeur Geordi Impact Sports Academy te Breda

Geordi

CrossFit | Endurance instructeur

Hallo, mijn naam is Geordi, de meesten van jullie zullen me kennen van een training bij Impact, maar sommigen van jullie hebben misschien al eerder een les bij mij gevolgd! Na een jaar of wat vrij te zijn geweest van coaching ben ik weer terug als CrossFit Coach! Ik heb zin om opnieuw te beginnen en kan niet wachten om met jullie samen te werken!

Als ik niet aan het coachen ben, ben ik in de sportschool te vinden om mijn techniek, kracht en algehele conditie te verbeteren. Je moet doen wat je predikt! Mijn liefde voor CrossFit begon 6 jaar geleden toen ik voor het eerst deelnam aan The Open. Daarna heb ik nooit meer achterom gekeken. Als je me echt enthousiast wilt maken voor een training, doe dan wat cleans en pull-ups, dat is voor mij een echt feest! CrossFit speelde ook een grote rol bij het gezonder worden van mij; ik ging van ernstig zwaarlijvig naar mijn huidige vorm met de hulp van een dieetcoach en deze prachtige sport!

Mijn favoriete quote is: “As individuals we are strong, but together we can do anything” I believe this suits ISA’s “Simul Fortis/samen sterk” mindset really well!

 • CrossFit Level 1 Trainer

Onze FightClub coaches

Machiel

MMA Kickboks instructeur

Machiel begon op zijn 14e met Karate bij Tom de Wit, deed uitstapje naar Judo en Kendo en bleef een paar jaar plakken bij de Bredase Ring en bokste daar een aantal bokswedstrijden. Op zijn 18e zat hij 3 maanden in Bangkok in een Muay Thai trainingskamp. Terug in Nederland pakte hij Karate weer op, nu Kyokushinkai (full contact Karate). Door zijn prestaties op de wedstrijdmat kwam hij in de Nederlandse selectie terecht en vocht hij over de hele wereld en verzamelde vele titels. Het Nederlandse team stond onder leiding van de befaamde Gordeau broeders met als bekendste Gerard Gordeau die aan de eerste legendarische UFC1 meedeed.

Om te blijven verbeteren ging Machiel Thai boksen bij Maeng-Ho onder leiding van Cor Hemmers, waar hij trainingsmaatje was van Bas Rutten, Luc Verheyen, Peter Aerts en vele andere midden- en zwaargewicht kampioenen uit die periode. Voor Meang-Ho kwam Machiel in heel Europa uit in de A-klasse.

Na het beëindigen van zijn actieve wedstrijdperiode trainde en coachte Machiel de N-, C- en B- klasse vechters bij Maeng-Ho tot hij zijn eigen team vormde bij American Gym in Tilburg. Hier kweekte hij een aantal professionele kampioenen zoals Nadir Lahrech en Bas van den Muijsenberg. Later verhuisde het team naar La Sala in Tilburg. Machiel ondersteunde Nadire Lahrech met zijn wedstrijdteam ‘Iron fist’ uit Breda.

Door een volle agenda gevuld met twee prachtige dochters en twee bedrijven is hij er even uit geweest, maar nu – met inmiddels 40 jaar ervaring – bij Impact Sports Academy weer terug op de mat als MMA Kickboks trainer en coach. Zijn lessen zijn voor iedereen, van beginner tot en met professionele wedstrijdvechter en kenmerken zich door oog voor techniek en conditie.

Niels instructeur Impact Sports Academy te Breda

Niels

Strength | BoksFit | StrikeFit | Krav Maga instructeur

Bio volgt

Sam

Strength | BoksFit | StrikeFit instructeur

Bio volgt

Joost

BoksFit | StrikeFit | Kickboks instructeur

Bio volgt

Onze voedings coach

X

Voedingscoach | Personal Trainer

Bio volgt

Impact Sports Academy

De beste en leukste sportschool van Breda en omstreken

CrossFit | Weightlifting | Gymnastics | Strength | Endurance | BoksFit bokszaktraining| StrikeFit circuit | Krav Maga | Boksen | Kickboksen | Submission Grappling | MMA

39,95

Startprijs van onze abonnementen

7 dagen

per week de mogelijkheid om te trainen

15

verschillende sportlessen in de week

Start met werken aan een gezond en fit lichaam

Zorg goed voor je lichaam; het is de enige plek ter wereld waar je verplicht moet leven. –Jim Rohn–

#1 sportschool in Breda (volgens onze leden).

Beste instructeurs, grote variatie in lessen, 7 dagen per week open, grootste open gym

Simul Fortes: je staat er niet alleen voor.

Met Simul Fortes (Samen Sterker) bedoelen we dat we als Impact een ‘familie’ zijn. We zijn er voor elkaar en kunnen op elkaar bouwen. Je staat er niet alleen voor. Samen bereiken we meer.

WhatsApp ons