Boksen Breda

Boksen @ Impact

The power of positive impact

Boksen: een impressie.

Boksen: een geweldige sport !

Bij sommigen heeft deze sport wellicht een wat heftig imago, maar als je verder kijkt en ook gewoon eens een les meedraait zie je dat het een geweldige sport is. Boksers zijn continu in beweging: verplaatsen, verdedigen en stoten in een eindeloze reeks van combinaties. Bij Impact wordt vooral op recreationeel niveau gebokst.

Boksen is een tactische vechtsport waarbij ringinzicht, de coördinatie van voeten, ogen en handen, en conditie centraal staan. Naast uithoudingsvermogen, kracht, lenigheid en snelheid vormen ook coördinatie, concentratievermogen en mentale weerbaarheid de succesfactoren van grote boksers.

Boksen maakt van je lichaam een allround sportman of -vrouw, die behalve een ijzersterke aerobe conditie, beschikt over extra anaerobe spiervezels met de snelheid van een sprinter, het concentratievermogen van een boogschutter en de flexibiliteit van een turner. Bovendien komt er tijdens het sparren een enorme lading adrenaline vrij. Een ontlading die na afloop resulteert in een geweldig ontspannen gevoel.

Weinig ervaring met boksen?

Als je nog weinig ervaring hebt met boksen of kickboksen, dan is het wellicht verstandig om eerst te beginnen met de Boksen voor Beginners lessen. Deze zijn er iedere woensdagavond en in deze lessen wordt expliciet aandacht gegeven aan het fundament van boksen. Weinig sparren, maar technisch aandacht voor stoten, verdedigen en bewegen. Daarnaast wordt er gewerkt aan je conditie. Een mooie manier om een goede basis op te bouwen en van daaruit door te stomen naar de reguliere trainingen.

Trainen bij Impact Sports Academy

Bij Impact wordt meerdere keren per week bokstraining gegeven aan iedereen die het boksspel willen leren. Tevens is er op de zaterdagochtend de mogelijkheid om te sparren. De lessen zijn afwisselend waarbij het accent gelegd wordt op techniek. Daarnaast wordt uiteraard aandacht besteedt aan conditie en kracht.

Dat alles in een veilige trainingsomgeving waar sportiviteit en goede sfeer voorop staan. Bij ons is iedereen gelijk. Iedereen traint met iedereen of hij nu groot en sterk is of klein en minder bokservaring heeft. Het doel is in eerste instantie plezier en in tweede instantie leert men boksen onder (zeer) deskundige begeleiding.

Jaarlijkse bokswedstrijd @ Impact

Jaarlijks organiseert Impact Sports Academy een laagdrempelig boksgala waarin vooral beginnende boksers de kans krijgen een keer de ring in te stappen en voor publiek te vechten. Iedereen kan hieraan meedoen, ongeacht niveau of leeftijd. De coaches van de deelnemende boksscholen proberen altijd gelijkwaardige boksers bij elkaar te zetten voor een wedstrijd.

Wedstrijdteam: boksteam Impact

Naast de reguliere lessen hebben we ook een eigen wedstrijdteam.. Met dit wedstrijdteam kunnen we deelnemen aan bokswedstrijden.

Heb je interesse om deel te nemen aan wedstrijden, laat het dan weten aan onze trainers. Uiteraard verwachten we dan dat je minstens 2x per week komt trainen en dat je op de zaterdagen aanwezig bent bij de sparringsessies.

Bekijk ook andere sporten als:

Boksen bij Impact Sports Academy te Breda

Lestijden

Proefles

Een proefles is altijd mogelijk en uiteraard gratis. Bij een aantal sporten hanteren we echter wel een maximum aantal deelnemers per les. Daarom willen we je verzoeken om van te voren een proefles aan te vragen zodat we een plaats voor je kunnen reserveren. Klik op onderstaande link om zelf een proefles in te plannen. De instructeur kan dan zien dat je voor een proefles komt en je ontvangen en goed begeleiden. Alvast bedankt en tot ziens in onze sportschool.

Uw coaches

Ernie van Gorp instructeur Impact Sports Academy te Breda

Ernie

Hoofdinstructeur

Steven

Hendrik Instructeur Impact Sports Academy te Breda

Hendrik

Samuel

Bekijk ook onze andere Fighting sporten:

Bij onze sportschool in Breda – Impact Sports Academy – bieden we je de keuze uit: Crossfit, Fighting, Fitness en Personal Training. Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter, wij zullen een positieve impact hebben op jouw leven en het leven van de mensen om je heen.

Leden over onze sportschool in Breda

“Zodra je binnenkomt, voel je je meteen welkom. Het personeel is zo vriendelijk en de leden zijn zo behulpzaam. Het is een niet-oordelende omgeving waar je jezelf kunt zijn en je geen zorgen hoeft te maken over je fitnessniveau.”

TOM

“Ik was eerst een beetje geïntimideerd omdat ik dacht dat deze sportschool alleen voor ervaren sporters was, maar ik realiseerde me al snel dat het een fijne plek is voor mensen van alle niveaus.”

IRIS

“Impact heeft zeker mijn kijk op sporten veranderd en heeft van mij een gezonder en leuker mens gemaakt. Bedankt voor het creëren van zo’n positieve sfeer!”

MAX

Every champion was once a beginner. So dream big and make a positive impact on your life and the lives of others

Twijfel je over trainen bij ons?

We begrijpen dat je misschien twijfelt om je op te geven voor een proefles. Als je een beginner bent of lang niet gesport hebt, weten we dat het ontmoedigend kan zijn om de eerste stap te zetten.

Maar weet dat ons team er alles aan zal doen om je een warm welkom te heten en je te motiveren vanaf het begin. 

En, als je het nog niet zeker weet,

kun je hieronder lezen waar wij bekend om staan.

1

WIJ MAKEN IMPACT

Of het nu gaat om afvallen, spieren kweken, vechtsport of gewoon strakker en fitter worden, wij zullen er zijn om onze leden bij elke stap te ondersteunen.

2

TEAMWORK

In onze sportschool hechten we veel waarde aan teamwork omdat we geloven dat het een positieve impact heeft. Dit is belangrijk voor ons omdat het onze leden gemotiveerd houdt.

3

POSITIEVE COMMUNITY

Vanaf het moment dat je binnenkomt, voel je je alsof je deel uitmaakt van een warme familie. Iedereen, ongeacht leeftijd of ervaringsniveau, wordt met dezelfde passie en hetzelfde enthousiasme behandeld door de ervaren trainers en mede sporters.

4

CREËREN HELDEN

Omdat we geloven dat als we elke dag een beetje beter worden, deze verbeteringen na verloop van tijd zullen leiden tot positieve impact. Dus als je op zoek bent naar een sportschool die je stimuleert om je beste zelf te zijn, kom dan eens bij ons kijken.

5

ZIJN OLD SCHOOL PIONIERS

Wij zijn er trots op dat wij in onze sportschool pioniers zijn in de fitnessbranche. Wij waren bijvoorbeeld de eersten die Crossfit, Fighting & Fitness onder 1 dak aanboden, en dat doen we nu al meer dan 12 jaar.

6

MAKEN PLEZIER

We geloven dat als je plezier mengt met sport, je het langer volhoudt. Positiviteit is hierbij een sleutelbegrip. Als je een positieve instelling hebt, dan maakt dat alles makkelijker en leuker. Dit betekent niet dat alles altijd gemakkelijk gaat of dat je af en toe geen zin hebt en moe bent, maar positief blijven geeft je de kracht om door te gaan en te blijven genieten van wat je doet.

Onze sporten in Breda

Fitness | Yoga | CrossFit | Gymnastics | Strength | Endurance | Weightlifting | BoksFit bokszaktraining | StrikeFit circuit | Boksen | Kickboksen | MMA | Zelfverdediging

Fitness Breda | Yoga Breda | CrossFit Breda | Gymnastics Breda | Strength Breda | Endurance Breda | Weightlifting Breda| BoksFit bokszaktraining Breda| StrikeFit circuittraining Breda| Boksen Breda | Kickboksen Breda | MMA Breda | Krav maga Breda | sportschool Breda | Impact Breda | Impact Sports Academy Breda | gratis proefles

WhatsApp ons