Fitness Breda

 • FITNESS @ IMPACT

  ✅ Ruime, luxe fitness met hoogwaardige apparatuur
  ✅ Gezellige, informele en laagdrempelige sfeer
  ✅ Ruime openingstijden

  Fitness bij Impact Sports Academy te Breda
 • FITNESS @ IMPACT

  ✅ Ruime, luxe fitness met hoogwaardige apparatuur
  ✅ Gezellige, informele en laagdrempelige sfeer
  ✅ Ruime openingstijden

  Fitness bij Impact Sports Academy te Breda
freek olivier
freek olivier
06/04/2023
Hele fijne club met vriendelijke behulpzame instructeurs! Van fitness tot CrossFit tot vechtsporten op een erg mooie gloednieuwe locatie! Lessen worden met erg goede begeleiding gegeven waardoor je het beste uit je workout kunt halen! Werkt met een fijne app waarmee je je gemakkelijk kan inschrijven voor lessen. Eerste keren was het ook fijn en gemakkelijk om een proefles in te plannen.
Hindrik Bruinsma
Hindrik Bruinsma
05/03/2023
Very nice gym, with good coaches! They really upped their game with the move to the new location 😍
Gerard Bijl
Gerard Bijl
25/02/2023
Gezellige Sport Academy, vriendelijke personeel echt een aanrader
Wouter Sonnen
Wouter Sonnen
02/01/2023
''The power of positive Impact'' maken ze helemaal waar!
Mark Dikker
Mark Dikker
05/12/2022
Gezellige Spartaanse sfeer, goed materiaal, fijne coaches en leuke mensen
Rolf Waltenberg Donkel
Rolf Waltenberg Donkel
02/09/2022
Iedereen is welkom en je kan op elk niveau instappen. Ze geven je vertrouwen. Er is een veilige en vrolijke cultuur
Chris Kolenberg
Chris Kolenberg
22/07/2022
Fijne sportschool!
Ricky Schrijn
Ricky Schrijn
04/05/2022
geweldige gym met verschillende sportstijlen en een goede actieve communitie

Fitness in Breda @ Impact.

Fitness in Breda op de beste apparatuur in een kwalitatief hoogwaardige omgeving, met uitstekende faciliteiten en mogelijkheden tot het volgen van groepslessen? Klinkt jou dat als beginnend sporter of doorgewinterde fitnesser als muziek in de oren? Dan voel jij je bij Impact Sports Acadamy helemaal thuis.

Ruim opgezette fitness Breda

In onze ruim opgezette fitnessruimte staat namelijk een uitgebreid aanbod van de beste apparaten en materialen van TechnoGym en Eleiko voor je klaar. Ook zijn er altijd gediplomeerde trainers aanwezig om jou te helpen met al je fitnessvragen.

Open Gym voor functional fitness

Naast onze ruim opgezette fitness ruimte, hebben we ook een aparte Functional Fitness ruimte, ook wel ‘Open Gym’ genoemd. In dit deel is er veel open ruimte en een ruim aanbod aan reguliere, maar ook specifieke trainingsmaterialen.

Denk hierbij aan:

 • axle bars
 • strongman logs
 • D-balls
 • pylon boxen
 • pull up stations
 • kettlebells
 • dumbbells
 • power sled
 • grasmat
 • power cages
 • …en nog veel meer van het premium merk Eleiko!

Heb je werkelijk geen idee wat de helft van deze trainingsmaterialen betekenen? Geen zorgen! Onze trainers leggen je graag uit hoe je ze gebruikt.

Ideaal dus voor de meer ervaren krachtsporter, CrossFitter én iedereen die de uitdaging eens aan wil gaan om op een andere manier te trainen.

Gratis uitproberen van onze Fitness?

Een keer onze Fitness uitproberen om te zien of onze gym wat voor je is? Plan via onze proeflesplanner een moment in (ochtend, middag of avond) waarop je wilt komen trainen. Meld je vervolgens aan de balie en je kunt gratis onze fitness ruimte uitproberen. Wil je uitleg bij het gebruik van de fitness apparaten? Mail ons dan voor een afspraak; we kijken dan welke instructeur we beschikbaar hebben om je tekst en uitleg te geven bij de apparaten en onze gym.

Openingstijden Fitness

Onze Fitness is beschikbaar tijdens onze openingstijden.

 • Maandag tot en met donderdag: van 07.00 tot 21.30 uur
 • Vrijdag: van 07.00 tot 20.30 uur
 • Zaterdag: van 08.00 tot 15.00 uur
 • Zondag: van 08.30 tot 14.00 uur

Begeleiding in onze Open Gym en fitness Breda

Iedere dag zijn er trainers aanwezig die je kunnen begeleiden en ondersteunen om jou zelfstandig en veilig te kunnen laten sporten.

Wil je meer gestructureerd werken aan je doelen onder de aandacht van een coach? Dan hebben we ook specifieke, kleinschalige groepslessen, zoals Weightlifting en Strength en Conditioning lessen. Daar werk je met een professionele coach aan jouw sportdoel.

Personal (fitness) Training

Naast zelfstandig trainen of groepslessen volgen in onze fitness / Open Gym, is er ook de mogelijkheid om één-op-één met een coach te werken aan het behalen van je fitness doelen.

Bij onze Personal Training (PT) werken we in drie maanden met een 90 day challenge toe naar jouw doelen.

Ook hebben we speciale trajecten voor wanneer je wil solliciteren bij defensie of de politie of voor vrouwen die fit willen blijven tijdens of na een zwangerschap. Lees meer informatie over onze personal trainingen.

Naast fitness Breda ook advies over voeding en lifestyle?

Dan is Impact Sports Acadamy ook daarin jouw perfecte match. Naast onze fitness Breda, Open Gym en groepslessen, beschikken we op onze locatie in Breda ook over voeding en lifestyle begeleiding. Wil je gecoacht worden om af te vallen of juist aan te komen in bijvoorbeeld spiermassa? Dan staat een voedingscoach voor je klaar.

Of wil je mentaal weerbaarder worden en je sterk(er) voelen dan ooit? Dan kan onze lifestyle coach je hiervoor de juiste tools aanreiken.

9 redenen waarom je kiest voor fitness in Breda bij Impact?

Moeten we je nog overtuigen van de kracht van Impact? Fair enough, we zijn niet de enige sportschool in Breda.

Kom anders een keertje de sfeer proeven. Tot die tijd, hier 9 redenen waarom je voor fitness in Breda @ Impact wil kiezen:

✅ Ruime, luxe fitness met hoogwaardige apparatuur

✅ Ruime, luxe Open Gym met functionele fitness apparaten

✅ Gezellige, informele en laagdrempelige sfeer

✅ Zeer ruim aanbod van groepslessen

✅ Ruimte voor individuele aandacht en begeleiding

✅ Gecertificeerde en betrokken trainers

✅ Veilige omgeving

✅ Impact app met al je persoonlijke data binnen handbereik

✅ Schone ruimtes en apparaten

Meer dan alleen fitness Breda

Naast fitness kan je bij Impact Sports Acadamy ook terecht voor andere sporten. Bijvoorbeeld yoga en kickboksen. Je kan dus naast fitnessen ook je bindweefsel en gewrichten versterken en verspoelen of juist je lichaam flink trainen tijdens de vechtsport.

Beiden een mooie aanvulling op fitness!

Locatie en contact

We zijn gehuisvest aan de Oosterhoutseweg in Breda, nummer 73.

Heb je nog prangende vragen? Neem dan contact met ons op. Onze trainers en medewerkers helpen je graag!

Plan je gratis proefles in

The power of positive impact

Nog een vraag over trainen bij ons?

Wij doen ons best om alles zo goed en duidelijk mogelijk uit te leggen, zowel op onze website als tijdens onze trainingen. Mocht je nu toch nog vragen hebben voordat je de keuze maakt om bij ons te komen trainen, stel ze gerust. Wij helpen je graag! Of je nu een beginner bent of lang niet hebt gesport, geen probleem. Wij helpen jou bij de eerste tot de laatste stap.

Nog steeds niet overtuigd? Lees hieronder waar wij om bekend staan!

1

WIJ MAKEN IMPACT

Of het nu gaat om afvallen, spieren kweken, vechtsport of gewoon strakker en fitter worden, wij zullen er zijn om onze leden bij elke stap te ondersteunen.

2

TEAMWORK

In onze sportschool hechten we veel waarde aan teamwork omdat we geloven dat het een positieve impact heeft. Dit is belangrijk voor ons omdat het onze leden gemotiveerd houdt.

3

POSITIEVE COMMUNITY

Vanaf het moment dat je binnenkomt, voel je je alsof je deel uitmaakt van een warme familie. Iedereen, ongeacht leeftijd of ervaringsniveau, wordt met dezelfde passie en hetzelfde enthousiasme behandeld door de ervaren trainers en mede sporters.

4

CREËREN HELDEN

Omdat we geloven dat als we elke dag een beetje beter worden, deze verbeteringen na verloop van tijd zullen leiden tot positieve impact. Dus als je op zoek bent naar een sportschool die je stimuleert om je beste zelf te zijn, kom dan eens bij ons kijken.

5

ZIJN OLD SCHOOL PIONIERS

Wij zijn er trots op dat wij in onze sportschool pioniers zijn in de fitnessbranche. Wij waren bijvoorbeeld de eerste die Crossfit, Fighting & Fitness onder 1 dak aanboden, en dat doen we nu al meer dan 12 jaar.

6

MAKEN PLEZIER

We geloven dat als je plezier mengt met sport, je het langer volhoudt. Positiviteit is hierbij een sleutelbegrip. Als je een positieve instelling hebt, dan maakt dat alles makkelijker en leuker. Dit betekent niet dat alles altijd gemakkelijk gaat of dat je af en toe geen zin hebt en moe bent, maar positief blijven geeft je de kracht om door te gaan en te blijven genieten van wat je doet.

WhatsApp ons