fbpx

Fitness Breda en Nieuwendijk

Fitness vanaf € 9,95 per week!

Trainen in onze ruim opgezette fitness

Aanpassen abonnement is altijd mogelijk

Matthijs H.
Matthijs H.
31/01/2024
Zowel steven als hendrik zijn geweldige bokstrainers. En er is een hele fijne sfeer bij de sportschool.
Marta Godlewska
Marta Godlewska
27/12/2023
Ik ben lid geweest van verschillende sportscholen, maar dat is de eerste waar ik oprecht zin in heb om naar toe te gaan. Er hangt een leuke sfeer, mensen zijn vriendelijk en behulpzaam en er is totaal geen haantjesgedrag. Het is gewoon leuk om daar te zijn. Voorzieningen ook prima en een ruime aanbod van lessen (daar heb ik nog geen gebruik van gemaakt, maar het ziet er uitnodigend uit, dus ooit vast wel).
Patricio Bird
Patricio Bird
19/12/2023
Been going to this gym for the past 5 years, good variety of lessons, the coaches are really proficient and friendly.
Martijn van Nijnatten
Martijn van Nijnatten
30/11/2023
Het meest kenmerkende aan impact is voor mij dat er hard getraind wordt, maar er wel een geweldige familiaire sfeer hangt waarbij iedereen elkaar wilt helpen beter te worden en er veel persoonlijke aandacht gegeven wordt. Haantjes gedrag is hier niet aanwezig.
Joni_boy2007
Joni_boy2007
29/11/2023
Beste sportschool van breda
Djinastin Ilanga
Djinastin Ilanga
27/11/2023
Goeie gym

Fitness in Breda en Nieuwendijk @ Impact

Fitness in Breda of Nieuwendijk op de beste apparatuur in een kwalitatief hoogwaardige omgeving, met uitstekende faciliteiten en mogelijkheden tot het volgen van groepslessen? Klinkt jou dat als beginnend sporter of doorgewinterde fitnesser als muziek in de oren? Dan voel jij je bij Impact Sports Acadamy helemaal thuis.

Onze fitness in Breda en Nieuwenddijk

In onze fitnessruimten in Breda en Nieuwendijk staat een uitgebreid aanbod van de beste apparaten en materialen van TechnoGym en Eleiko voor je klaar. Ook zijn er altijd gediplomeerde trainers aanwezig om jou te helpen met al je fitnessvragen.

Open Gym voor functional fitness

Naast onze ruim opgezette fitness ruimte, hebben we ook een aparte Functional Fitness ruimte, ook wel ‘Open Gym’ genoemd. In dit deel is er veel open ruimte en een ruim aanbod aan reguliere, maar ook specifieke trainingsmaterialen.

Denk hierbij aan:

 • axle bars
 • strongman logs
 • D-balls
 • pylon boxen
 • pull up stations
 • kettlebells
 • dumbbells
 • power sled
 • grasmat
 • power cages
 • …en nog veel meer van het premium merk Eleiko!

Heb je werkelijk geen idee wat de helft van deze trainingsmaterialen betekenen? Geen zorgen! Onze trainers leggen je graag uit hoe je ze gebruikt.

Ideaal dus voor de meer ervaren krachtsporter, CrossFitter én iedereen die de uitdaging eens aan wil gaan om op een andere manier te trainen.

Gratis uitproberen van onze Fitness?

Een keer onze Fitness uitproberen om te zien of onze gym wat voor je is? Plan via onze proeflesplanner een moment in (ochtend, middag of avond) waarop je wilt komen trainen. Meld je vervolgens aan de balie en je kunt gratis onze fitness ruimte uitproberen. Wil je uitleg bij het gebruik van de fitness apparaten? Mail ons dan voor een afspraak; we kijken dan welke instructeur we beschikbaar hebben om je tekst en uitleg te geven bij de apparaten en onze gym.

Openingstijden Fitness

Onze Fitness is beschikbaar tijdens onze openingstijden. Hij hiervoor bij de locatie pagina’s:

Locatie Breda

Locatie Nieuwendijk

Begeleiding in onze Open Gym en fitness

Iedere dag zijn er trainers aanwezig die je kunnen begeleiden en ondersteunen om jou zelfstandig en veilig te kunnen laten sporten.

Wil je meer gestructureerd werken aan je doelen onder de aandacht van een coach? Dan hebben we ook specifieke, kleinschalige groepslessen, zoals Weightlifting en Strength en Conditioning lessen. Daar werk je met een professionele coach aan jouw sportdoel.

Personal (fitness) Training

Naast zelfstandig trainen of groepslessen volgen in onze fitness / Open Gym, is er ook de mogelijkheid om één-op-één met een coach te werken aan het behalen van je fitness doelen.

Bij onze Personal Training (PT) werken we in drie maanden met een 90 day challenge toe naar jouw doelen.

Ook hebben we speciale trajecten voor wanneer je wil solliciteren bij defensie of de politie of voor vrouwen die fit willen blijven tijdens of na een zwangerschap. Lees meer informatie over onze personal trainingen.

Naast fitness ook advies over voeding en lifestyle?

Dan is Impact Sports Acadamy ook daarin jouw perfecte match. Naast onze fitness en Open Gym in Breda en Nieuwendijk, beschikken we op onze locaties in Breda en Nieuwendijk ook over voeding en lifestyle begeleiding. Wil je gecoacht worden om af te vallen of juist aan te komen in bijvoorbeeld spiermassa? Dan staat een voedingscoach voor je klaar.

Of wil je mentaal weerbaarder worden en je sterk(er) voelen dan ooit? Dan kan onze lifestyle coach je hiervoor de juiste tools aanreiken.

9 redenen waarom je kiest voor fitness bij Impact?

Moeten we je nog overtuigen van de kracht van Impact? Fair enough, we zijn niet de enige sportschool in Breda of omgeving Nieuwendijk.

Kom anders een keertje de sfeer proeven. Tot die tijd, hier 9 redenen waarom je voor fitness in Breda of Nieuwendijk @ Impact wil kiezen:

✅ Ruime, luxe fitness met hoogwaardige apparatuur

✅ Ruime, luxe Open Gym met functionele fitness apparaten

✅ Gezellige, informele en laagdrempelige sfeer

✅ Zeer ruim aanbod van groepslessen

✅ Ruimte voor individuele aandacht en begeleiding

✅ Gecertificeerde en betrokken trainers

✅ Veilige omgeving

✅ Impact app met al je persoonlijke data binnen handbereik

✅ Schone ruimtes en apparaten

Meer dan alleen fitness

Naast fitness kan je bij Impact Sports Acadamy ook terecht voor andere sporten. Bijvoorbeeld CrossFit en kickboksen. Beiden een mooie aanvulling op fitness!

The power of positive impact

WhatsApp locatie Breda