fbpx

Personal Training Breda

Personal Training afgestemd op uw doel

90-day challenge: in 3 maanden je doel bereiken

Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en gratis

Matthijs H.
Matthijs H.
31/01/2024
Zowel steven als hendrik zijn geweldige bokstrainers. En er is een hele fijne sfeer bij de sportschool.
Marta Godlewska
Marta Godlewska
27/12/2023
Ik ben lid geweest van verschillende sportscholen, maar dat is de eerste waar ik oprecht zin in heb om naar toe te gaan. Er hangt een leuke sfeer, mensen zijn vriendelijk en behulpzaam en er is totaal geen haantjesgedrag. Het is gewoon leuk om daar te zijn. Voorzieningen ook prima en een ruime aanbod van lessen (daar heb ik nog geen gebruik van gemaakt, maar het ziet er uitnodigend uit, dus ooit vast wel).
Patricio Bird
Patricio Bird
19/12/2023
Been going to this gym for the past 5 years, good variety of lessons, the coaches are really proficient and friendly.
Martijn van Nijnatten
Martijn van Nijnatten
30/11/2023
Het meest kenmerkende aan impact is voor mij dat er hard getraind wordt, maar er wel een geweldige familiaire sfeer hangt waarbij iedereen elkaar wilt helpen beter te worden en er veel persoonlijke aandacht gegeven wordt. Haantjes gedrag is hier niet aanwezig.
Joni_boy2007
Joni_boy2007
29/11/2023
Beste sportschool van breda
Djinastin Ilanga
Djinastin Ilanga
27/11/2023
Goeie gym

Personal training: welk doel u ook heeft, wij kunnen u helpen!

Toe aan verandering?

Als je serieus naar een (gezondheids)doel toe wilt werken dan kunnen wij je daarbij helpen met onze brede expertise op het gebied van sport en gezondheid. Onze personal training aanpak gaat verder dan alleen jou te motiveren met teksten als “goed gedaan” of “ja, je kunt het”. Onze aanpak omvat meer. Naast motiveren, zullen we je onder andere ook confronteren met jezelf. Maar we helpen je daarmee wel met het behalen van je persoonlijke doelen.

Personal training afgestemd op uw doel

Bij Impact Sports Academy te Breda bieden wij je personal training aan die aansluit bij je doelen en behoeften. Zo hebben we een ’90 days challenge’ waarbij we in 3 maanden tijd naar je doelen toewerken. Maar we hebben ook specifieke trajecten voor personen die willen solliciteren bij politie of defensie (en fit moeten worden) of voor vrouwen die fit willen blijven tijdens en na de zwangerschap. Ook bieden we trainingsschema’s op maat als je zelfstandig kan en wil trainen. We hebben alle specialistische kennis in huis om te kunnen voldoen aan jouw specifieke doel. Bij alle personal training trajecten kan ook je voeding betrokken worden om te komen tot het beste resultaat voor jou (maar hoeft niet!).

Personal training: 90 days challenge

Personal training bij Impact Sports Academy te Breda

De 90 days challenge geeft energie, voldoening en resultaat. 3 maanden lang werken aan een betere versie van jezelf. Wat je doel ook is, deze 90 days challenge personal training geeft je een enorme boost van energie, kracht, voldoening, maar vooral RESULTAAT ! Gedurende het traject wordt je zowel lichamelijk als mentaal door een toegewijde coach begeleidt die zich 100% inzet voor jouw doel. Ga voor:

  • een gezonder gewicht behalen of juist behouden
  • verbeteren van je conditie
  • verbeteren/behouden van je gezondheid
  • vergroten van je kracht, spiermassa of mobiliteit

Personal training: politie & defensie

Personal training bij Impact Sports Academy te Breda

Is het je ambitie om toe te treden tot de politie of defensie? Mogelijk zelfs bij het arrestatieteam van de politie of de special forces (Korps Mariniers, Korps Commandotropen, Luchtmobiele Brigade)? Of mogelijk ben je daar al werkzaam en kan je algehele fitheid wel een boost gebruiken?

De testen en opleidingen zijn zwaar. Bij de special forces haalt bijvoorbeeld zo’n 80% van de deelnemers de eindstreep niet. Onder andere door blessures tijdens de opleiding, maar in veel gevallen ook door een verkeerde voorbereiding. En zeker die voorbereiding is iets waar je zelf de hand in kan hebben.

Onze hoofdinstructeur (Ernie van Gorp) heeft zelf gediend bij het leger (Luchtmobiele Brigade) en de politie en is daar ook jarenlang instructeur geweest. Hij weet precies wat er lichamelijk en mentaal van je gevraagd wordt. Wij kunnen je helpen met de JUISTE voorbereiding waardoor je doel en ambitie een stuk dichterbij komt.

Personal programming: schema op maat

Personal training - personal programming bij Impact Sports Academy te Breda

Trainen in je eigen gym met een trainingsschema op maat gericht op het bereiken van jouw doelen. Je krijgt van ons een trainingsschema voor 12 weken.  Tijdens deze 12 weken vragen we je om een aantal keren een (voortgangs)test uit te voeren. Deze test kun je veelal in je eigen gym doen. Voor de oefeningen op het trainingsschema dient jouw gym te beschikken over materiaal zoals barbells, bumper plates, kettlebells, dumbells, een fiets of roeier, een rig voor pull ups, etc.

De eerste test doen we bij de start van het traject. Op basis van de uitkomsten van de test maken we een gepersonaliseerd trainingsschema. Gedurende het traject hebben we één of meerdere keren (online) overleg om te kijken we of we je schema aan moeten passen. Tenslotte kijken we aan het einde van het traject wat je daadwerkelijke progressie is geweest.

Uiteraard kun je ons tussentijds altijd om advies vragen.

Personal training: sporten tijdens & na de zwangerschap

Trainen tijdens zwangerschap - personal training Impact Sports Academy te Breda

Door gebruik te maken van veilige en specifieke zwangerschapsgerichte oefeningen, is het mogelijk om het uithoudingsvermogen, kracht, BMI en mindset van de moeder te verbeteren. Deze aspecten helpen bij het bevallen. Moeders die tijdens de zwangerschap trainen, hebben daarnaast minder zwangerschapsgerelateerde aandoeningen zoals vermoeidheid, misselijkheid, brandend maagzuur, stemmingswisselingen, bekkenpijn, pijnlijke borsten, slaapproblemen, lage rugpijn en hoofdpijn. Een ander voordeel is een sneller herstel na de bevalling.

Baby’s van actieve moeders kunnen beter omgaan met de stress van de geboorte, zijn gezonder en slanker, slapen eerder door de nacht en zijn beter in staat zichzelf te kalmeren.

Sporten tijdens de zwangerschap is veilig en helpt moeder en kind. Maar let goed op de oefeningen die je doet. Train vooral onder de begeleiding van een deskundige die weet welke oefeningen wel en welke juist niet mogen tijdens en (direct) na de zwangerschap. Wil je meer weten over trainen tijdens en na de zwangerschap? We hebben daar een uitgebreid artikel over geschreven. Klik HIER om naar dit artikel te gaan.

Stop waiting for things to happen. Go out and make them happen !

Tijd voor de volgende stap?

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Om te kijken of de klik er is met onze personal trainers nodigen we je uit om een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te vragen. Je zit nog nergens aan vast. Het enige dat het je kost is wat van je tijd.

Dus … vind jij dat het nu tijd is voor een ommekeer of een volgende stap? Wacht dan niet langer en vraag vrijblijvend een gratis en geheel vrijblijvend persoonlijk kennismakingsgesprek aan voor een Personal Training traject. Jouw committent en onze manier van persoonlijke coaching op maat vormen de ideale combinatie die simpelweg leidt tot het boeken van het GEWENSTE RESULTAAT!

Mail ons

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Bel ons

Ons telefoonnummer is: 06-19550418

Laat je terug bellen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
E-mail

Mogelijke bouwstenen van onze Personal Trainingen

Bouwstenen om te helpen bij het bereiken van je doel)en).

Om je optimaal te kunnen begeleiden naar je doel bestaan – naar gelang dit nodig is voor het realiseren van je doel(en) – onze personal trainingstrajecten uit een aantal onderdelen. Zo bespreken we met regelmaat de voortgang op basis van gegevens over bijvoorbeeld hartslag, gewicht, vet percentage maar gaan eventueel ook het gesprek met je aan over  je mentale toestand en meer. Daarnaast hebben we de expertise in huis van een voedingscoach om te kijken naar je voedingspatroon om om te zien hoeveel je calorieën je binnen krijgt op een dag en hoeveel je er verbruikt. En je wordt gekoppeld aan een eigen coach.

Klik op één van de onderstaande foto’s voor meer informatie.

You can feel sore tomorrow or you can feel sorry tomorrow. You choose !

Testimonials personal training

Testimonials

“Ik ben eind december 2015 begonnen met sporten bij Impact te Breda. Ik ben begonnen met sporten omdat ik graag wilde afvallen en fit wilde worden voor mijn hobby, autoracen.

Halverwege februari had ik mezelf ingeschreven voor een talenten selectie dag van de KNAF ( Knac Nationale Autosport Federatie ). Hiervoor moest ik top fit zijn en moest ik dus vaker gaan sporten. Door een super begeleiding van een Personal Trainer van Impact Sports Academy heb ik mezelf gedurende een Personal Training traject fit genoeg kunnen krijgen voor de selectie dag halverwege maart. Vol trots kan ik zeggen dat ik de selectie dag heb gewonnen en dat ik nu mijn grootste passie kan uit oefenen, autoracen!

Hiernaast heb ik nog een ander doel bereikt. Door het trainen ben ik 26.5 kilogram afgevallen en voel ik mezelf stukken fitter! Hiervoor wil ik heel het team van Impact Sports Academy bedanken voor de leuke maar ook zware trainingen en voor hun super begeleiding!”

“Naar aanleiding van een sporttest voor mijn opleiding had ik dringend professionele hulp nodig om deze test te gaan halen. Online (google) kwam ik in contact met Ernie van Gorp van Impact Sports Academy en kon ik een dag later al op gesprek komen. Ik werd warm ontvangen door Ernie en Manon en kreeg een heldere uitleg over de mogelijkheden alsmede de financiële kant van een personal training traject.

Na akkoord kon ik een week later al starten met trainen. Gedurende enkele maanden heb ik daar 3 keer per week getraind. In overleg kon ik deze 3 momenten ook makkelijk inplannen. Mijn onregelmatige werktijden waren voor hun nooit een probleem. Zelfs in het weekend kon ik terecht. Iedere training was zwaar, maar leuk. Tussendoor was er altijd wel tijd voor een praatje en een grapje. Dit creëerde echt een ’thuis’ gevoel wat je bij je favoriete sportclub ook zou hebben. Iedere oefening werd goed uitgelegd en er werd goed gekeken of ik de oefeningen ook goed bleef uitvoeren.

Zelf was ik ergens nog een beetje sceptisch of ik mijn doel wel zou gaan halen in die paar maanden. Maar niets is minder waar, ik haalde de test met gemak. De examinator/instructeur gaf aan dat ik de technieken keurig uitvoerde en dat ik zeer goed getraind was. Dat allemaal dankzij Ernie en Manon! Zelf heb ik ook veel geleerd van de personal training sessies. Kennis die ik nu zelfstandig toe kan passen in mijn trainingen. Ik ben beide enorm dankbaar en kan iedereen die een doel voor ogen heeft aanraden om een personal training traject bij Impact Sports Academy te volgen.”

“Heb je wel eens zo’n dag dat je je niet verder beweegt dan van de bank naar de koelkast en weer terug? Dat je er, door de grote hoop aan KitKat-verpakkingen naast je, achter komt dat je al de hele dag je maaltijden hebt vervangen door snoep? Hmm, nee?! Ik wel! Tot vorig jaar augustus was ik niet bepaald sportief te noemen, ondanks ontelbare pogingen van m’n vriend om mij mee te krijgen naar Impact. Ik bleef immers toch op hetzelfde gewicht hangen, ondanks dat ik niet sportte en er regelmatig een buitensporige hoeveelheid chocolade ophoopte in mijn maag. Uiteindelijk, na toegegeven te hebben en samen met een vriendin mee te doen aan een proefles CrossFit, waren we beiden gelijk om! Wat een fantastische sfeer, leuke mensen en, ondanks dat we na 200m roeien bijna van het apparaat afvielen van ellende en twee keer (!) moesten wandelen tijdens een 500m run, leuke oefeningen! Sindsdien ben ik lid geworden van Impact, en daar heb ik geen moment spijt van gehad.

Afgelopen mei kwam ik, na wederom een fijn CrossFitlesje, thuis in ons appartementje in Breda. Vijf minuten van Impact af, maar uiteraard naar huis gereden met de auto; fietsend naar de sportschool, dat was dan wel weer érg veel gevraagd. Ik vond dat ik toch al wel vrij goed bezig was, aangezien ik 2 tot 3 x per week een lesje CrossFit of StrikeFit kwam volgen en mijn conditie inmiddels al IETS verbeterd was.

Jarenlang had ik al een haatverhouding (Ja, de liefde was al even weg ;)) met mijn gewicht. Iedereen vond dat onzin, want (te) zwaar was ik niet, maar ik ben er nu meer dan ooit achter dat het gaat om het gevoel wat je zelf bij je eigen lichaam hebt. Dat moet kloppen! In ongeveer 1,5 jaar tijd was ik, door noodzakelijk gebruik van medicatie, ruim 12 kg aangekomen, en ondanks dat ik hier enorm veel moeite mee had is het nooit gelukt dit aan te pakken. Strenge (crash) diëten vond ik altijd onzin, maar inmiddels begon ik toch vanalles maar aan te grijpen om van de kilo’s af te komen en nog belangrijker; weer fit te worden!

Na een goed gesprek met Ernie (red: hoofdinstructeur en eigenaar van Impact Sports Academy) werd mij ineens een heleboel duidelijk. Het klinkt erg vanzelfsprekend, maar er zit een groot verschil tussen denken dat je standaard drie keer per week jezelf kapot werkt in de sportschool en het ook daadwerkelijk doen! Ik kwam er snel achter dat de teller toch zeer regelmatig niet boven de twee uit kwam, of zelfs nog lager… Te druk op het werk, een zwaar weekend achter de rug, te moe….. zo kan ik nog wel even doorgaan!

Miranda (red: trainer bij Impact) heeft uiteindelijk het laatste spreekwoordelijke duwtje gegeven. Na een vrijblijvend gesprek waarin ik mijn situatie uitlegde en we spraken over mijn eet- en sportpatroon zei ze als afsluiter: dit wordt een makkie, dat gaan we fixen, zonder twijfel! Haar overtuigingskracht was blijkbaar aanstekelijk, want ineens was de knop om; die kilo’s en die slechte conditie moesten aangepakt worden en dat ging NU gebeuren! Naast het sporten kon ook aan mijn eetpatroon wel wat geschaafd worden. Toen ik mijn eerste eetschema onder ogen kreeg bleek dat ik bijna het dubbele moest gaan eten, maar dan met een betere verdeling in kleinere porties! De eerste week was dit enorm wennen, maar snel bleek dit een lifestyle die ik prima vol kan houden!

Aangezien Miranda altijd enorm enthousiast is en dit ook aanstekelijk werkt, had ik gelijk een goed gevoel bij haar als personal trainer. Na de eerste training had ik echter een beetje spijt: aangezien ik van nogal ver (understatement) moest komen qua conditie, dacht ik dat ik de eerste training niet eens zou kunnen volbrengen. Stoppen was echter geen optie bij Miranda, dus vol positieve aanmoedigingen hielp ze mij erdoorheen. Wat een topper was dit zeg! Ik ging vol enthousiasme naar huis om alles te vertellen aan m’n vriend en sindsdien is dat enthousiasme niet meer weggegaan. Inmiddels sport ik vier tot vijf keer per week bij Impact (en deze keer écht!) en ben ik fitter dan ooit.

Miranda en alle trainers bij Impact: Ik heb door dit traject meer energie en meer balans gekregen, waardoor ik weer comfy ben met wie ik ben! DANKJEWEL!”

The power of positive impact

WhatsApp locatie Breda