fbpx

CrossFit Gymnastics

  • CrossFit Gymnastics

    Leer de CrossFit Gymnastics skills en ontwikkel je kracht

    CrossFit Gymnastics bij Impact Sports Academy te Breda
  • CrossFit Gymnastics

    Leer de CrossFit Gymnastics skills en ontwikkel je kracht

    CrossFit Gymnastics bij Impact Sports Academy te Breda

Leer de Gymnastic skill die gebruikt worden in het CrossFit

Ontwikkel de kracht die nodig is voor het uitvoeren van de Gymnastics oefeningen

Ontwikkel jezelf in een rustige leeromgeving

CrossFit Gymnastics lessen bij Impact in Breda en Nieuwendijk

Wat zijn CrossFit Gymnastics lessen?

Een CrossFit Gymnastics les leert jou de skills en strength om alle Gymnastics oefeningen die in de CrossFit uitgevoerd worden uit te voeren. Dat varieert dus enorm. Je kan het eigenlijk heel simpel de turnoefeningen van CrossFit noemen of die oefeningen die er op zijn gebaseerd en/of geïnspireerd.

Tijdens onze CrossFit Gymnastics lessen werk je aan zowel kracht als skills.

Het kracht gedeelte focust vooral op het ontwikkelen van jouw core en kracht in het bovenlichaam. Een goede aanvulling op jouw trainingen dus als je niet genoeg kracht hebt voor bijvoorbeeld pull-ups, handstand push-ups, muscle ups, rope climbs etc.

Het skills gedeelte legt de focus op de techniek van veelgebruikte gymnastische CrossFit bewegingen zoals kipping- en butterfly pullups, Toe 2 bar, (ring) muscle ups, etc. Dit gedeelte van de training focust zich met name op bewustwording van de bewegingen, hoe zitten de bewegingen technisch in elkaar en er is aandacht voor de kwaliteit van de bewegingen.

De nadruk ligt op techniek en vorm en niet op het doen van een workout zoals de normale WODs. Het kan weleens voorkomen dat er iets in zit wat lijkt op een workout, maar het is over het algemeen een “rustige” leeromgeving. Daarnaast wil er nog wel eens zogenaamde “accessory work” en krachtoefeningen in zitten die de Gymnastics bewegingen ondersteunen.

Onze CrossFit Gymnastics lessen zijn niet alleen heel nuttig, maar uiteraard ook gewoon super leuk. De trainingen zijn gewoon heel anders dan de normale WODs en daardoor een goede afwisseling voor je lichaam én geest.

Andere specialties die ondersteunend zijn aan CrossFit of gewoon apart voor conditie, kracht of skills beoefend kunnen worden zijn:

CrossFit Gymnastics bij Impact Sports Academy te Breda

The power of positive impact

Een proefles volgen?

Een proefles CrossFit Gymnastics (of een andere les) is altijd mogelijk en uiteraard gratis. Bij een aantal sporten hanteren we echter wel een maximum aantal deelnemers per les. Daarom willen we je verzoeken om van te voren een proefles aan te vragen zodat we een plaats voor je kunnen reserveren. Klik op onderstaande link om zelf een proefles in te plannen. De instructeur kan dan zien dat je voor een proefles komt en je ontvangen en goed begeleiden. Alvast bedankt en tot ziens in onze sportschool.

Impact Sports Academy te Breda en Nieuwendijk

Werk bij ons aan je algehele fitness, kracht en conditie / zelfverdediging / vechtsporten

WhatsApp locatie Breda