Inschrijven locatie Breda

Wanneer je weet welk abonnement je wilt, dan kun je via onderstaande link het abonnement afsluiten. Na het afsluiten van je abonnement ontvang je van ons inloggegevens voor de app en kun je je eerste les in gaan plannen. Tot binnenkort bij je eerste les als lid van onze sportschool.

Kortingen

Bij Impact Sports Academy bieden we je een aantal kortingen op onderstaande abonnementen aan. Deze kortingen kun je niet zelf aanvinken bij het inschrijven, maar moeten per mail aangevraagd worden. Gebruik hiervoor ons contactformulier. De kortingen zijn als volgt:

  • 6,5% korting indien je student bent (svp foto studentenkaart meesturen)
  • 6,5% korting indien je werkt bij defensie/politie/hulpdiensten

LET OP: geldt alleen voor abonnementen. Kortingen zijn niet van toepassing op rittenkaarten.

Pauzering abonnement bij blessures

Bij Impact Sports Academy bieden we je een extra service aan, namelijk het kunnen pauzeren van je abonnement bij blessures. Dit bieden we aan als je 4 weken of langer niet kan komen sporten vanwege een blessure. Pauzering vanwege vakantie is niet mogelijk! Stuur ons bij een blessure waardoor je minimaal 4 weken niet kan komen trainen een mailtje en we zetten je abonnement op ‘pauze’. Het enige dat we nodig hebben is een startdatum EN een einddatum. Let op: de pauzering kan NIET met terugwerkende kracht ingesteld worden en heeft dus een duur van minimaal 4 weken !!  Wil je een pauzering aanvragen? Stuur ons dan een mail.

Overnemen lopend abonnement bij andere sportschool

Wil je lid worden van Impact, maar heb je nog een lopend abonnement bij een andere sportschool? Geen probleem. Gedurende maximaal 3 maanden krijg je bij ons een korting ter waarde van de kosten van je bestaande abonnement en betaal je je abonnement aan de andere sportschool. Het enige dat we aan je vragen als tegenprestatie is dat je een opzegtermijn met ons afspreekt van het aantal maanden dat je goedkoper bij ons traint. Je traint bijvoorbeeld 3 maanden ‘met korting’ en je hebt daarna een eerste opzegtermijn van maximaal 3 maanden. Wil je gebruik maken van deze regeling? Stuur ons dan je bewijs van uitschrijving bij je huidige sportschool.