Onze tarieven.

Voor de abonnementen en strippenkaarten

Abonnementen en losse passen

In totaal hebben we 9 verschillende abonnementen en 4 strippenkaarten. En ook nog 2 Kids abonnementen. Het kan niet anders of daar zit iets bij dat aansluit op UW behoeften. Kijk hieronder welke abonnementen en strippenkaarten met bijbehorende tarieven we hanteren. Wil je je inschrijven kies dan de optie die het beste bij je past en klik op ‘Inschrijven‘.

Aan hoeveel lessen mag je deelnemen?

Bij onze abonnementen werken we met een aantal lessen/credits per abonnement per maand. We onderscheiden abonnementen vanaf 1 groepsles per maand (5 credits) tot en met een onbeperkt aantal lessen per maand. Met die laatste kun je dus onbeperkt deelnemen aan de lessen. Aan welke lessen je dan deel kunt nemen is afhankelijk welk type abonnement je hebt.

Overnemen lopend abonnement bij andere sportschool

Wilt u lid worden van Impact, maar heeft u nog een lopend abonnement bij een andere sportschool? Geen probleem. Gedurende maximaal 3 maanden kunt u bij ons gratis trainen (maximaal ter waarde van de kosten van uw bestaande abonnement) en betaald uw abonnement aan de andere sportschool. Het enige dat we aan u vragen als tegenprestatie is dat u een opzegtermijn met ons afspreekt van het aantal maanden dat u gratis bij ons traint. U traint bijvoorbeeld 3 maanden ‘gratis’ en u heeft daarna een opzegtermijn van maximaal 3 maanden. Wilt u gebruik maken van deze regeling? Stuur ons dan uw bewijs van uitschrijving bij uw huidige sportschool.

Pauzering abonnement

Bij Impact Sports Academy bieden we je een extra service aan, namelijk het kunnen pauzeren van je abonnement bij blessures. Dit bieden we aan als je 4 weken of langer niet kan komen sporten vanwege een blessure. Stuur ons dan een mailtje en we zetten je abonnement op ‘pauze’. Het enige dat we nodig hebben is een startdatum EN een einddatum. Let op: de pauzering kan NIET met terugwerkende kracht ingesteld worden en heeft een duur van minimaal 4 weken !!  Wil je een pauzering aanvragen? Stuur ons dan een mail via ons contactformulier.

Kortingen

Bij Impact Sports Academy bieden we je een aantal kortingen op onderstaande abonnementen aan. Deze kortingen kun je niet zelf aanvinken bij het inschrijven, maar moeten per mail aangevraagd worden. Gebruik hiervoor ons contactformulier. De kortingen zijn als volgt:

  • € 5,00 korting indien je student bent (svp foto studentenkaart meesturen)
  • € 5,00 korting indien je werkt bij defensie/politie/hulpdiensten

Geen Kids en Teens lessen tijdens de zomervakantie

Kids en Teens abonnementen hebben tijdens de zomervakantie geen pauzeregeling omdat bij de maandbedragen er reeds rekening mee gehouden is dat er gedurende de zomervakantie geen lessen zijn voor de kids.