fbpx

Je eigen Personal Trainer

 • Uw eigen Personal Trainer

  Waarom een Personal Trainer?

  Wat maakt een goede Personal Trainer?

Waarom een Personal trainer?

Meer resultaat in kortere tijd

Een speciaal op jouw afgestemd trainingsschema (en voedingsschema) creëert een effectiever resultaat dan ‘standaard’ trainingen. Ofwel, je creëert meer resultaat in kortere tijd. Je bereikt met een personal training traject van 3 maanden meer dan zelfstandig trainen gedurende een half jaar of langer. Hoe komt dat? Waarom werkt Personal Training beter dan zelfstandig trainen? Het antwoord daarop is simpel. Een goede Personal Trainer zorgt er voor dat efficiënter met de tijd omgegaan wordt, alle tijd op jou gericht is en de belasting van de oefeningen goed op elkaar afgestemd zijn.

Natuurlijk zou je dit ook zelf kunnen, maar dat vereist een behoorlijke dosis zelfdiscipline om door de weerstand – die je zeker tegen gaat komen – heen te gaan. Denk maar aan het daadwerkelijk komen trainen, bij iedere training weer het maximale uit jezelf halen en – belangrijk – weten hoe je moet bewegen om blessures te voorkomen. Alleen is dat lastig. Een Personal Trainer helpt je daarbij.

De nummer 1 reden om een Personal trainer in te huren is afvallen en fit worden. De reden hiervoor is: het werkt !!

Wanneer is het verstandig om te starten met een Personal Trainer?

 1. Als je weinig of geen resultaat boekt met wat je nu doet
 2. Als je beperkt in je tijd zit en je wilt kunnen sporten wanneer het jou uit komt
 3. Bij sportspecifieke doelen
 4. Als je kampt met een specifieke blessure of ziekte
 5. Als je langere tijd niet gesport hebt en niet weet waar je moet beginnen om weer fit te worden
 6. Als je een stok achter de deur nodig hebt
Personal training bij Impact Sports Academy te Breda

Wat maakt een goede personal trainer?

Onze Personal Trainers begeleiden je op een veilige en effectieve wijze door middel van individuele training en helpen je met het bereiken van je doelstellingen. Een goede Personal Trainer motiveert en inspireert.

Helaas is het geven van Personal Training geen beschermd beroep. Dat betekent ook dat iedereen zich ‘Personal trainer’ mag en kan noemen. Dat is goed te merken aan de groei van het aantal Personal Trainers. Iedereen noemt zich tegenwoordig personal trainer, maakt een website, schaft wat trainingsspullen aan en kan van start. Dat maakt het voor jou lastig om de goede trainers van de slechte te onderscheiden. Personal Trainings trajecten zijn niet goedkoop. Maak daarom de juiste keuze. Let op een aantal punten bij het kiezen van een eigen personal Trainer en vraag zeker ook gewoon voor een face-to-face kennismakingsgesprek om te kijken of er een ‘klik’ is.

Heeft de Personal Trainer verstand van zaken?

Onze Personal Trainers hebben allemaal een gedegen achtergrond in coachen en sporten. Ze kunnen duidelijk maken waarom je specifieke oefeningen moet doen in relatie tot jouw gestelde doelen. Je bent gemotiveerder om bepaalde oefeningen uit te voeren als je weet waarom je ze doet. Onze Personal Trainers kunnen je dat haarfijn uitleggen.

Is de Personal Trainer gespecialiseerd of generalist?

Binnen Impact Sports Academy kunnen we onze personal training klanten op verschillende manieren begeleiden. De ene persoon vindt het leuk om via boksoefeningen fit te worden en de andere persoon traint liever met gewichten. Bij ons kun je je voorkeuren opgeven – trainen moet per slot van rekening ook leuk blijven – en wij koppelen dan de juiste Personal Trainer met de juiste specialisatie aan jou. Daarnaast hebben we ook specialisten in huis op het gebied van voeding, trainen bij zwangerschap (tijdens en na), etcetera. Het kan dus zelfs zijn dat je meerdere Personal Trainer aan je verbonden hebt als dat – vanwege specialisaties – voor jou beter is.

Beschikt de beoogde Personal Trainer over inlevingsvermogen?

In een Personal Training traject is een ‘klik’ tussen jou en je trainer onontbeerlijk en is communicatie over en weer essentieel. Voor een Personal Trainer draait het vaak meer om ‘ontvangen’ dan om ‘zenden’. Een goede Personal Trainer moet zich in kunnen leven in jou situatie en stelt je dan ook continu vragen. Hoe voel je je? Wat voel je? Hoe zwaar zijn de oefeningen? Al bij een intakegesprek zal een Personal Trainer goed naar je moeten luisteren. Centraal staat jouw vraag en jouw doelen. Een goede Personal Trainer spiegelt in plaats van meepraten en meebewegen. Is eerlijk naar je en durft je bewust te maken van de keuzes die jij maakt.

Zorgt de personal trainer voor variatie in de trainingen?

Een Personal Trainer bij Impact Sports Academy weet goed te balanceren tussen waar je nu staat en waar je naar toe wilt/moet. Resultaat behalen gaat niet vanzelf. Samen zoeken we jouw grenzen op.

“Growth is in discomfort !”

Blijven trainen op het niveau waar je je comfortabel op voelt leidt niet tot het resultaat waar je naar streeft. We wisselen de soort oefeningen en intensiteit van deze oefeningen op elkaar af waardoor je lichaam na verloop van tijd gewend raakt aan de intensiteit en daardoor steeds meer aan kan.

Trainen tijdens zwangerschap - personal training Impact Sports Academy te Breda

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Om te kijken of de klik er is met onze personal trainers nodigen we je uit om een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te vragen. Je zit nog nergens aan vast. Het enige dat het je kost is wat van je (kostbare) tijd.

Dus … vind jij dat het nu tijd is voor een ommekeer of een volgende stap? Wacht dan niet langer en vraag vrijblijvend een gratis en geheel vrijblijvend persoonlijk kennismakingsgesprek aan voor een Personal Training traject middels onderstaand contactformulier. Jouw committent en onze manier van persoonlijke coaching op maat vormen de ideale combinatie die simpelweg leidt tot het boeken van het GEWENSTE RESULTAAT!

Tijd voor de volgende stap?

Contactformulier voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Na het invullen van onderstaand aanvraagformulier nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek om te kijken of Personal Training bj Impact Sports Academy wat voor je is. Dit gesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Je zit dus nog nergens aan vast.

Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen op 06  24 24 03 64 voor meer informatie of om een afspraak voor een vrijblijvend gesprek te maken !!

1 + 6 = ?

Start met werken aan een gezond en fit lichaam

Zorg goed voor je lichaam; het is de enige plek ter wereld waar je verplicht moet leven. –Jim Rohn–

#1 sportschool in Breda (volgens onze leden).

Beste instructeurs, grote variatie in lessen, 7 dagen per week open, grote open gym

Simul Fortes: je staat er niet alleen voor.

Met Simul Fortes bedoelen we dat we als Impact er voor elkaar zijn en op elkaar kunnen. bouwen. Je staat er niet alleen voor. Samen bereiken we meer.

WhatsApp locatie Breda