fbpx

Voeding

 • Voedingsadvies

  Aandacht voor voeding

  Voedingsdeskundige

  Feiten en fabels

 • Voedingsadvies

  Aandacht voor voeding

  Voedingsdeskundige

  Feiten en fabels

Voeding

Bij een gezonde levensstijl hoort ook de juiste voeding. Wil je afvallen, conditie verbeteren, kracht ontwikkelen dan zal je ook aandacht moeten besteden aan je voeding(spatroon).

Geef ook je voeding aandacht!

Als je naast het sporten ook aandacht schenkt aan je voeding, dan zit je goed. Gezonde voeding draagt bij aan een gezond lijf. Je kan het één niet los van het ander zien. Als je sport vraagt je lichaam om andere voeding dan wanneer je niet beweegt. Ook vóór het sporten en na het sporten zijn er bepaalde voedingsstoffen waar je je lichaam op dat moment blij mee kan maken. Wil je afvallen, dan is hard en veel trainen onvoldoende. Voeding heeft een te belangrijke impact.

Het is je inmiddels wel bekend dat voeding & gezondheid onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Voeding speelt een grote rol in het dagelijks leven van ons allemaal. Overal waar je komt, kom je wel in aanraking met eten. Voeding gaat verder dan alleen afvallen of aankomen. Voeding bepaald ook je energieniveau. Het bepaalt ook of je je lekker in je vel voelt of niet. Voeding heeft heeft een groot aandeel in je werkprestaties, je sportprestaties en dus je algehele gezondheid. Het is één van de belangrijkste dingen in het leven! Een gezond voedingspatroon is dus samen met sporten en bewegen de basis voor je vitaliteit, het helpt om je lichaam in een gezonde conditie te houden.

Bij een Personal Training traject vragen we je in je ‘Succesplan’ bij te houden wat je grofweg eet in een week. Dat geeft ons en ook jezelf een goed beeld. Sowieso geven we je een voedingslijst mee die je kan gebruiken (staat in je ‘Succesplan’). Daar staan etenswaren op die als vervanging kunnen dienen van minder gezonde voeding. Maar wanneer je gezonder wilt leven of wat kilo’s wilt verliezen is het soms lastig om ergens te beginnen. Dan kunnen we je optioneel ook advies op maat bieden. Een aantal van onze coaches zijn ook lifestyle/voedingscoach en kunnen samen met jou naar je voedingspatroon kijken.

Wellicht houden onderstaande vragen jou ook bezig?

Begin de dag goed met een ontbijt… maar welk ontbijt past bij mij en hoe begin ik de dag goed?

Moet ik nou 3 keer per dag eten of meer dan 3 keer per dag?

Hoe houd ik nou eigenlijk een goede balans zodat ik niet steeds terugval?

Wat is nou het beste wat ik kan eten als ik honger heb?

Op welke tijdstippen kan ik het beste eten?

Van welke voeding krijg ik energie?

Wat kan ik het beste eten rondom mijn trainingen?

Voerdingsdeskundige: naar een persoonlijk voedingsschema dat werkt

We zullen samen rond de tafel zitten om jouw persoonlijke caloriebehoefte te berekenen en de daarbij horende verdeling van eiwitten, koolhydraten en vetten samen te stellen. Het wordt geen strikt dieet (zijn we geen voorstander van), maar een voedingsschema dat langdurig is vol te houden. Samen gaan we aan de slag met je levensstijl, met als doel blijvende resultaten. Zo kun je blijven genieten van eten, maar op een gezonde manier.

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Om te kijken of de klik er is met onze personal trainers nodigen we je uit om een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te vragen. Je zit nog nergens aan vast. Het enige dat het je kost is wat van je (kostbare) tijd.

Dus … vind jij dat het nu tijd is voor een ommekeer of een volgende stap? Wacht dan niet langer en vraag vrijblijvend een gratis en geheel vrijblijvend persoonlijk kennismakingsgesprek aan voor een Personal Training traject middels onderstaand contactformulier. Jouw committent en onze manier van persoonlijke coaching op maat vormen de ideale combinatie die simpelweg leidt tot het boeken van het GEWENSTE RESULTAAT!

Tijd voor de volgende stap?

Contactformulier voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Na het invullen van onderstaand aanvraagformulier nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek om te kijken of Personal Training bj Impact Sports Academy wat voor je is. Dit gesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Je zit dus nog nergens aan vast.

Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen op 06  24 24 03 64 voor meer informatie of om een afspraak voor een vrijblijvend gesprek te maken !!

7 + 0 = ?

WhatsApp locatie Breda